I en dyster 1700-tals verden er vampyrjægerne underlagt kirkens strenge regler som forbyder dem at knytte venskaber eller kærlige bånd. Begynder kirkens love at snære i jagten på et rovdyr, som måske kan tilbyde jægerne et friere liv?

Antal spillere og spilledere 4 spillere og 1 spilleder

Tid 4-5 timer

Sprog Dansk

Aldersgrænse 16+

Læsemængde 4-5 sider 

  • Gotisk

  • Vampyrer

  • Emotionelt drama

Foromtale

Kirken har systematiseret jagten på vampyrer ved at uddanne deres eget elitekorps af jægere. Spillerne er fire vampyrjægere, som pludselig kommer på sporet af sandheden om vampyrernes oprindelse. Sporene sender jægerne ud på en intens jagt gennem byen, mens deres fortid spøger i skyggerne og spillernes interne relationer for alvor bliver sat på prøve.
Rollerne hænger sammen i et emotionelt drama på kryds og tværs, som hele tiden sætter kampen mellem vampyrer og mennesker på spidsen.
Scenerne ligger ret fast, således at spillerne ikke skal bruge tid på investigation, men kan nyde dramaet og fortællingen.
Temaet er pligt versus frihed. I scenariet har mennesket indrettet en følelsesforladt doktrin, som prædiker pligten, hvorimod vampyrerne har adgang til frihed og følelser.

Spillertype: Du kan lide, at leve dig ind i nuancerede roller; du foretrækker følelsesdrevet drama og en god historie fremfor terningeslag og investigation.

Om forfatteren

Mads er førstegangsforfatter på Fastaval og han er helt tosset med vampyrer og personligt drama. Han har i flere år forgæves forsøgt at cosplaye Neil Gaiman. Til daglig underviser han på Efterskolen Epos.