af Aske Christiansen

Den kolde krig er koldere end nogensinde og kampen om Europa er i centrum for konflikten. I Lies upon lies påtager du dig rollen som leder af KGB eller CIA, der kæmper for kontrollen over Europas vigtigste hovedstæder, uundværlige efterretninger og tilfangetagning af fjendes spioner.

Foromtale

  • Tid: 50-80 min
  • Spillere: 2
  • Sprog: Engelsk

Lies upon lies er et taktisk kortspil hvor spillerne kæmper om at få overtaget på 1 af 4 fronter og vinde spillet. Hver gang du spiller et kort, betaler du med andre kort fra din hånd, som ender direkte i din modstanders deck – så vær forsigtig med hvilke kort du smider væk, måske er det netop det din fjende mangler for at vinde!

På brættet skal I udmanøvrere hinanden ved at placere og rykke jeres spioner rundt mellem Europas store byer, for at tippe den hårfine magtbalance. Hvis du lader en sprække stå åbent i jerntæppet, vil du hurtigt blive overløbet af fjendens spioner, der vil gøre alt for at opløse dine hårdt tilkæmpede politiske alliancer, og vinde dem over til deres side.

Men glem aldrig at spillet kan blive vundet på mange fronter. Et hvert stærkt træk på én front kan blotte dig totalt på en anden og koste dig sejren!

Det er dit job at stoppe at den hastige spredning af [indsæt ideologi her] sender verden ud i kaos!

Om designeren

Jeg startede med at designe brætspil op til Fastaval i 2015 og har været bidt af hobbyen lige siden. Jeg er vild med de fleste genrer af spil, så længe de giver mig en følelse af at blive udfordret af mine modstandere eller af at være kreativ på den ene eller anden måde. 2 spiller spil har en særlig plads i mit hjerte, da jeg oftest spiller spil med min kone, og fordi de som regel har et skarpt fokus på interaktion hvor du bliver nødt til at reagere på din modstanders træk her og nu.