I spiller unge kvinder, der går løs på livet netop som 30’ernes krise rammer Danmark. I samarbejder og styrer så meget af jeres liv som omgivelserne tillader gennem spil og manipulation af kort på jeres personlige character board.

  • Varighed: 1 time + 30 minutter pr. spiller ( solo: 90 minutter, 4-spiller: 3 timer).

  • Antal spillere: 1-4

  • Sprog: Engelsk

Foromtale

Spillet er lavet ud fra mine bedstemødre og samtidige kvinders livshistorier. Kortene i spillet konfronterer dig med de muligheder og bestemt også begrænsninger, der kendetegnede unge kvinders liv i 30’erne.

Lille De er et resource management spil, drevet af kort. Men det er især et fortællingsskabende spil. Lille De vil appellere til spillere, der holder af at skabe historier gennem deres spil og måske endda dyppe ned i deres egen families erfaring for at udvide fortællingen.

Lille De er inspireret af This War of Mine og Fog of Love – det tager udgangspunkt i Fog of Loves positive livssyn og troen på, at man er medskaber af sin historie og tilstræber This War of Mine’s nære personlige historie og intensitet.

Lille De foto 1

Om designeren

Malik har været aktiv i bræt- og rollespilsmiljøet i Danmark siden 1981. Han præsenterede sine første brætspil på Fastaval 1 og 2, men har siden da især lavet brætspil til undervisnings- og formidlingsformål igennem først Dansk Spil-Design og siden til Østerskov Efterskole.

Siden 2018 har Malik arbejdet som administrator for Hush Hush Projects, der producerer og sælger Fog of Love.

Maliks foretrukne brætspil er Terraforming Mars, This War of Mine og Race for the Galaxy.