Vi følger fem adelsfolk fra en feudal fantasy-verden, fra de blot er brikker i spillet om magten, og frem til at de mestrer spillet. Men adel forpligter, og den mægtigste konge kan være bundet af stærkere bånd end den laveste slave.

Antal spillere og spilledere 5 spillere + 1 spilleder

Tid 5 timer

Sprog Dansk og engelsk

Aldersgrænse 15+ 

Læsemængde c.a. 2 siders karakter plus 5-6 sider undervejs

  • Drama

  • Tragedie

  • Fortællescenarie

Foromtale

I Rigets hovedstad, sidder Kejseren lænket til tronen. Lænken symboliserer Kejserens binding til Riget, og Rigets binding til Kejseren. Den er smedet af de rænker, løfter og forræderier der skulle til for at erobre tronen.

Magtens Lænker foregår i et Game of Thrones inspireret fantasyrige. Scenariet handler om spillet om magten, og om hvordan magtspillet kan tage kontrollen over dem, der spiller det. Det handler om had, kærlighed, ære, troskab og forræderi, og om hovedpersonernes rejse fra ung og naiv brik i spillet om magten, til at være dem der styrer og kontrollerer spillet.

Spillets mekanikker tvinger spillerne til at foretage skæbnesvangre valg, der udvikler karaktererne såvel som relationerne imellem dem. Scenariet spilles dels som fortællespil dels som traditionelt rollespil hvor fokus er på den episke tragedie. Spillerne hjælper hinanden med at at udtænke rænkerne, for sammen at skabe den gode historie.