To ensomme teenagere oplever den første jordrystende forelskelse, der giver dem styrke og kræfter, de ikke anede, de havde. En sanselig gyser om at finde modet til at være den man er – hvis man da kan bære konsekvenserne.

Antal spillere og spilledere 4 spillere og 1 spilleder

Tid 4-5 timer

Sprog Dansk, og mulighed for engelsk spillermateriale

Aldersgrænse 16+ (voldelige sekvenser og seksuelt indhold)

Læsemængde 3-4 sider

  • Gyser

  • Overnaturligt

  • Sanselighed

Foromtale

Alt i mig skriger efter hende. Jeg vil snuse hende ind, mærke hendes voldsomme duft af formuldede blade og svampet træ. 

Da Arve og Gaia møder hinanden første gang ryster jorden. Mulden bliver levende og dyndet vækkes. Og snart sker der frygtelige ting i den lille by ved skoven, mens forelskelsens storm tager til i styrke.

*

Skifting er en følelsesladet, sanselig gyser om at være anderledes sammen og at føle den første voldsomme og altoverskyggende forelskelse. I er fire spillere om de to roller, og I spiller hver ét af to perspektiver af hver rolle. Derudover spiller I også en række bipersoner.

Selve scenariet udspiller sig i forudbestemte og fastlagte scener sat af spillederen, mens spillerne udspiller rollernes indre liv og styrer rollernes ydre handlinger. Spillerne er med til at give det omgivende miljø liv, og beskriver den sanselige, voldsomme tiltrækning mellem de to hovedpersoner.

Om forfatterne

Lars og Mikkel er to af dansk rollespils mest erfarne forfattere, og med Skifting skriver de deres første scenarie sammen. De er begge glade for store følelser og fyldige rollebeskrivelser. De bor begge i Gribskov i Nordsjælland, og de er meget påvirket af skovens efterårsdufte og forfald.