I en apokalyptisk verden efter et atomragnarok, kæmper de eneste overlevende, muterede muldvarper mod hinanden i en dyst på blod, mutationer og snilde. Og er det ikke nok, må man ty til raketstyr, granater, jetpacks, og andet ragelse der ligger og flyder.

  • Varighed: 30-60 minutter

  • Antal spillere: 3-4

  • Sprog: Engelsk

Foromtale

Mutating Moles of Mayhem er et programmeringsspil i den lette ende med fokus, dels på at out-smarte sin modstandere, dels på foranderlighed idet muldvarperne kan mutere, skifte udstyr, og manipulere med spillepladen ved at tilføje og fjerne barrierer.

Hver runde vælges tre handlinger, som kan være at flytte, at grave sig op eller ned, at udnytte features på overfladen, så som toglinjer, at bruge sine mutationer eller at bruge udstyr. Kan det lykkes at bevæge sig hen på en anden muldvarp og være i samme niveau, angriber man den og skader den. Hvis man oven i købet har en mutation der dominerer den anden skader man mere. Muldvarper der er under jorden kan bevæge sig hurtigt, mens dem der er over jorden kan bruge brættets muligheder.

Du kan spille tre scenarier:

I grundscenariet, City of Terror, kæmper muldvarperne om at vise hvem der er den sejeste, altså den der kan skade sine modstandere mest, hvad enten det er med udstyr de finder, eller de mutationer de kan få ved at besøge den enlige radioaktive kilde i midten.

I Lunar Rocket, gælder det om at få indlæst din muldvarps genetiske kode, få låst koden til airlocken ud, og endelig at stikke af med raketten og blive den første muldvarp på månen.

I Hall of Hell, gælder det simpelthen om at stikke af fra de andre i en tom, højteknologisk lagerbygning, ved at bygge et stillads som tillader dig at flygte. I lagerhallen, som næsten er helt tom ved spillets start, bygges spillepladen op i løbet af spillet.

Om designeren

Morten har designet spil i mere end tyve år, både i fritiden og i kraft af hans arbejde som lærer på Østerskov Efterskole. Morten har deltaget utallige gange i Fastavals brætspilskonkurrencer, og nyder særligt den udfordring der er ved den korte designkonkurrence. Hans spil i år er vinder fra Game Rush 2018.