En stamme kickass stenalderfolk forsøger at forcere Kitaras brutale og ubarmhjertige golde ørken på rejse mod en ukendt fremtid og drømmen om et liv i tryghed.

Antal spillere og spilledere 4/1

Tid 2 timer

Sprog Dansk og Engelsk

Aldersgrænse 15+

Læsemængde 1 side

Online Ja

  • Stenalder-fantasy

  • Action

  • Terninger

Foromtale

Det er formiddag i ørkenen, vi er 12 tilbage i stammen og på flugt gennem sandmasserne. En kødædende kæmpebille bevæger sig hurtigt over sandbankerne i dens jagt på os.
Mine lunger brænder af at løbe, og jeg ser at Biju også kæmper med at holde farten. Vores spydkæmpers ben er ikke helet ordentligt efter et blodigt sår under flugten fra Den Gule Konges umenneskelige horder på vores hjemlige grønne stepper.
Jeg ser Biju stoppe op. Solen, tørsten og sandet har slebet hende ned, men det er ikke derfor hun stopper. Hun tager sit benspyd frem, og med et urgammelt kampskrig vender hun sig imod det forreste monster.
Lotte, der spiller Biju, tager en håndfuld blå og røde terninger og gør sig klar til kaste dem. Hvis hun klarer slaget, undslipper vi kæmpebillerne. Hvis hun ikke gør, er der en spilperson som dør.
Jeg synes, at hun har taget for mange terninger denne gang. For de blå er vores vand, og de røde er vores blod, og når de er brugt, dør hele stammen. Ingen overlever uden vand og blod.

Spillertype

Synes du hæsblæsende stenalder-action med terningeslag, høj dødelighed og udskiftelige spilpersoner sat i en halv-trist rammefortælling er sagen? Så er Ørkenvandring noget for dig.

Spilledertype

Kan du male en actionpakket scene med ord, holde styr på en simpel ressource-terninge mekanik og stadigvæk holde et ok tempo, så håber jeg mega meget at du vil køre Ørkenvandring.