På Fastaval

Udover de planlagte aktiviteter, er der en lang række områder du kan besøge i løbet af Fastaval og arrangørgrupper du vil møde.
Læs mere om dem i menuen til højre.

Æresgæsten

Hvert år inviterer Fastaval en æresgæst, ofte en international prominent person indenfor spildesign og rollespilsverdenen. Æresgæsten medbringer ofte et eller flere af deres spil og nogle år holder de også foredrag om emner de har beskæftiget sig med og er kendt for.

 

Æresottoen

Også kendt som et gyldent skulderklap, gives til en fra det danske rollespilsmiljø som på  ekstraordinær måde har bidraget til vores fællesskab. Alle kan nominere den de føler fortjener prisen.

Sidste års vinder samler en komité der finder vinderen iblandt de nominerede. Prisen overrækkes på Fastaval fra sidste års til dette års vinder.

 

Baby Lounge

Stedet hvor du og dit barn kan finde lidt ro på en Fastaval der ellers kan blive hektisk for små hoveder. Her kan der ammes, pusles og findes et generelt frirum. Udstyret er doneret af andre deltagere og du kan også donere, hvis du har noget du tænker andre kunne få glæde af.

 

Bifrost besøger Fastaval

Bifrost er Danmarks store paraplyorganisation som rummer og er aktiv i mange af landets rollespilsforeninger. Hvert år stiller de en stand op hvor du kan møde aktive medlemmer og høre om deres arbejde og stille spørgsmål. Hos Bifrost kan man bl.a. søge midler til initiativer i lokalforeninger.

 

Brandvagten

Dette team sidder brandvagt i de små timer i døgnet, når vi andre sover. De har sorte veste og er utroligt glade for Hello Kitty. De er at finde udenfor sovesalen og står klar hvis der skulle opstå behov for hjælp: Alt fra et plaster til skadestue og ildebrænd er de trænede til at håndtere.

 

Butik: Einheriar Viking Wear

Et tøjmærke dedikeret til at producere og sælge street wear inspireret af vikingerne.

 

DirtBusters

Også forkortet til DB er Fastaval’s egen rengørringskorps. De er en spøjs størrelse: de er meget synlige med deres farverige arbejdstøj og er ikke fremmede for at synge højlydt. De gør en leg ud af at gøre rent og gør det i arbejdstøj med fest-tilbehør.

 

Fastaval Baren

Fastaval Baren er som navnet antyder vores bar, hvor du kan finde drikkevarer så som fadøl, cider og shots. Her er fest, musik og dans ud på natten. Baren ligger væk fra hovedområdet hvor Fastaval er at finde og her er også aldersgrænse, efter den danske lovgivning.

 

Infoen

Er forkortelsen for Informationen. Her står der altid en ‘infonaut’ klar til at hjælpe, om du skal tjekkes ind, har spørgsmål eller er faret vild. Infonauterne kan kendes på deres orange uniform. Du vil også møde dem når aktiviteterne går igang, hvor de hjælper med at sætte alt igang.

 

Kiosken

Her finder du spiseligt, snacks, sodavand, frugt, ørepropper og andre nyttige ting – helt som kiosken nede på hjørnet. Det er også her hvor du kan hæve kontanter, hvis du skulle mangle.

 

Mad

På Fastaval kan du forudbestille mad. Ved at forudbestille sparer du 10%. Men du kan også købe der ud over: morgenmad, frokost, aftensmad og snacks.

 

Oasen

Er Fastaval’s café, hvor du i rolige omgivelser kan slukke tørsten med læskende drikke, luksus cocktails (både med og uden alkohol) og få en lille bid at spise. Her findes en sine hvor Fastavals lidt skæve indslag er at finde.

 

Opvasken

Ja, det er der hvor opvasken tages. I industrikøkkenet vaskes Fastaval’s service op ad en hær sammensat af medlemmer fra opvasketeamet og deltagere, der har deres GDS-tjans [læs mere under Praktisk information] i opvasken. Her finder du altid en god stemning og plads til en hyggelig snak.

 

Ottos Kaffekro

Her kan du spille brætspil og drikke en god kop specialkaffe, the eller kakao. I bløde omgivelser kan du få hjælp til at spille et nyt brætspil, finde nye venskaber eller blot nyde din kop i ro og mag.

 

Tryhedsværter

En tryghedsvært er én du kan ringe til hvis du har brug for en snak, om stort eller småt. Tryghedsværterne dømmer ikke, giver et øre og et mentalt rum til at bearbejde oplevelser mm. De er til rådighed for både deltagere og arrangører. De giver en kop kaffe.