Helte & Heltinder

Fastavals helte og heltinder

Der findes nogle folk og organisationer, der hjælper os med en masse af de ting, der gør, at Fastaval bare kører derud ad. Vi kalder dem det, de er : Helte og Heltinder. Læs mere om vores helte, og hvorfor de er så pokkers seje, som de er!

cpsms-logo
Vi har tusindvis af grunde til at takke CPSMS, for på hver Fastaval sender vi tusindvis af SMS’er ud, så folk kan blive mindet om deres arrangementer og modtage opdateringer og anden vigtig information. For at vores tommelfingre ikke smelter, har de sponsoreret adgang til deres SMS-service, så vi kan skyde beskeder efter jer i vildskab.
Har du selv en udvikler i maven, så tjek dem ud og spring på en demo-konto med det samme.
våbenskjold-med-tekst Efterskolen, for dig og mig… Okay måske ikke helt mig, men du er måske ung nok til at lede efter den bedste undervisningsform der findes, om ikke andet så til dine børn. På Østerskov Efterskole foregår læring gennem leg, det vil sige indlevelse, med indflydelse og ikke mindst i miljø der giver oplevelser, kammeratskab og et netværk for livet.

Østerskov Efterskole sponserer Fastaval med overnatning på deres værelser, print af scenarier, lokaler, et lokalt netværk for hvilket vi ikke kunne være uden, og meget mere. Vi elsker jer, Østerskov.

Logo High-res Bifrost er en forening der giver børn og unge (og barnlige sjæle) rum og plads til at lege, eller i hvert fald kæmper på vores side! Det er landsforening, som også er til for dig!Bifrost sponserer bl.a. Fastaval med en dankort-automat, så du kan købe TÅÅÅST!, uden at skulle ned til hæveautomaten – det er sq da smart!
Logo plain Det Dårlige Selskab er et skønt brætspil for voksne, hvor upassende historier og latterbrøl flyver på tværs af bordet.Det Dårlige Selskab sponserer Fastaval med en kopi af deres brætspil.
spilbraet-dk-box Spilbræt.dk er den danske distributør af geniale brætspil som blandt andet Love Letter, Camel Cup og Splendor i danske udgaver, så hele familien kan få lov til at være med. Spilbræt.dk sponerer Fastaval med en kæmpe bunke af de bedste spil fra deres lager, så vores deltagere også har noget at spille, når de kommer i brætspilscaféen.
dl-logo-web Dragons Lair er en dansk nørdebutik, hvor du kan købe alle de ting, dit nørdede hjerte begærer; om det er brætspil, rollespil, udklædning eller Star Wars merchandise, så kan Dragons Lair levere – både i deres fysiske butikker Danmark rundt, eller online.Dragons Lair sponserer Fastaval med præmier til deltagerne i vores store Fastawar-turnering – lækre figurer til vinderne, og nye terninger til den absolut dårligste spiller.
Enigma_logo_2015 Enigma Distribution er den nordiske distributør af alskens nørderier: Magic: The Gathering, Pokémon-kort, Game of Thrones-spillene, Star Wars-spillene. Kan du købe det i en butik, siger odds at Enigma Distribution har været inde over. Sammen med Dragon’s Lair Stockholm har Enigma sponseret en flyttekasse med klassiske brætspil til vores brætspilscafé.
12722405_10154014337937937_300881259_o Dværgekisten er din bedste ven, når du skal finde den der gamle rollespilsbog, du har ledt efter de sidste mange år. Med 1,5 ton gamle rollespilsbøger på lager, er chancen for at finde den hellige gral i hvert fald rigelig stor – uanset om du går på nettet, eller tager forbi butikken i Aarhus.Dværgekisten har sponseret et eksemplar af det fantastiske kortspil Cards Against Humanity.
games Games i Århus har desværre ikke tid til at være på Fastaval i år efter deres deltagelse i Århus Brætspilsfestival, men de har været så generøse at donere hele fire spil til brætspilsudlånet: Clank!, Deception, New Salem og Rock Paper Wizard. Desuden har de doneret lidt goodie bags til Fastaval Reallocation Project, og har givet en rabatkode, der kan findes på flyers på Fastaval.