En Paranoia action komedie, med Escape Room-elementer og NERF-kamp. Alle spillokaler dyster mod hinanden. I løbet af deres mission vil de finde hints til at løse gåder – men hvem bliver sejrherre?

Antal spillere og spilledere 5 spillere og 1 GM

Tid 5 timer (præcist!)

Sprog Dansk og engelsk

Aldersgrænse ingen 

Læsemængde 1 side

  • Spas

  • Gåder

  • Cluster fuck

Foromtale

Goddag borger

I en fjern fremtid bor alle under jorden i et utopisk paradis styret af alles ven: Computeren. Den har skabt Alpha Complex til dig, borger. Dig og de andre kloner – alle dyrket til at tjene Alpha Complex.

Der er sørget for alt; der er styr på alt. Det er der, fordi Computeren siger det. Er du uenig med Computeren, er det forræderi – og forræderi straffes med omgående henrettelse. 

Du har en mutantkraft. Det er forræderi. Du er medlem af et hemmeligt selskab. Det er forræderi. Du har dog et større problem end det. For et af de andre selskaber med udelukkende robotmedlemmer, Corpore Metal, pønser på at udslette alle kloner. 

En mulig løsning har dog vist sig, som dit selskab må og skal have fat i. I jeres sektor af Alpha Complex, er en mystisk sort boks dukket op, der skulle indeholde løsningen på Corpore Metal problemet… Velkommen til Operation B.O.X, borger. 

Et scenarie med både bordrollespil, gåder og live game, mod de andre hold. I har NERF-guns… det har de andre også.

Om forfatteren

Troels har altid elsket Paranoia settingen, og har spillet siden tidligere teenageår. Lavet mange scenarier, live- og bordrollespil for sig selv og til conner. Til daglig arbejder han professionelt med Escape Room design. Dette er hans andet solo Fastavalscenarie. 

Troels synes du skal se denne lille setting video:  https://www.youtube.com/watch?v=teaPeIl1KmI