Et hårdt pumpet action-scenarie med plads til humor. Heltene har frie tøjler i deres kamp mod fjenden i det ydre rum. Der kommer til at være brug for både store eksplosioner og sublime hacker skills.

Stikord: Action – Sci-fi – Humoristisk

Dette er General Williams. Menneskeheden står overfor den største trussel nogensinde, og det er JER, jeg har brug for! Sammen vil I blive givet ubegrænset adgang til vores udstyr, så I er bedst muligt forberedt på at besejre den ækle fjende fra det ydre rum. Selvom I kommer fra meget forskellige baggrunde og alle er vant til at arbejde alene, har jeg ingen tvivl om, at det vil lykkedes. Menneskehedens skæbne ligger i jeres hænder!

Operation Eclipse er et humoristisk actionscenarie, hvor logik tager bagsædet, og hvor spillerne har stor kontrol over handlingen. Det er et scenarie hvor ingen idé er for dum til, at den kan bruges, ingen plan er for ugennemtænkt til, at den kan eksekveres. Der kommer til at være eksplosioner, kung-fu, cyborgs, kompliceret hacking og horder af døde aliens!

Spillertype – Du kan  godt kan lide action og humor og elsker at slå fantasien løs og drive handlingen frem.

Spilledertype – Du elsker action og er god til at improvisere og bygge på spillernes input for at give dem oplevelsen af at være actionhelte.

Om forfatteren:
Troels Andersen Kjær er ikke en alien.

Om scenariet:
Antal spillere: 4 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 3-5 timer
Aldersgrænse: 13+
Sprog i spillermateriale: Dansk og engelsk
Sprog i scenarietekst: Dansk
Læsemængden for spillere: 1 side