Når man er strandet på en øde ø, gælder det om at arbejde sammen og dele ressourcerne – eller gør det?? Kan du gennemskue de andres planer og overleve længe nok til at slippe væk?

I er strandet på en øde ø. Sult, tørst og farlige sygdomme lurer overalt. Hvordan skal du og dine “ø-venner” nu overleve i den barske natur? I Party Survival gælder det om at gennemskue de andres planer og overleve længe nok til at slippe væk. Spillerne skal jagte de livsnødvendige ressourcer på øen. Jo mere du får fat i, desto bedre er dine chancer for at komme helskindet fra øen.

Party Survival er et intenst lille kortspil, der kræver en smule strategi og en hel del held. Hver runde skal spillerne udforske øen. I en kamp med håndtegn skal man gætte på modstanderens træk og redde sig de bedste ressourcer, mens man undgår farerne gemt i junglen. Går du efter de bedste kort med risiko for at miste alt eller holder du dig til det sikre?

Spilles nydes bedst med et glimt i øjet og snacks på bordet. Det tager ca. 45 min. afhængig af antal spillere.

Stikord:
Mekanik: Set Collection, Card Drafting, Competitive
Tema: Party, Simultaneous Action Selection, Bluffing, Take That

Om designeren:
Den blomstrende spilindustri og alle de fantastiske titler, der former den, har skubbet Niklas til at forsøge sig med sit eget spil design. Han ser sig som en dedikeret hobby designer da han endnu har tilgode at blive rigtigt udgivet – af andre end sig selv. Med designs som dette års “Party Survival” søger Niklas ofte imod enklere og mere sociale spil i sine designs. Niklas arbejder til dagligt som Art Director med oplevelsesdesign. Udover egne spil laver han også grafik til andre designeres spil og har desuden hjemmesiden GreenHookGames.com hvor du kan finde interviews med kunstnerne bag brætspil.