I Pedigree Dogs (Racehunde) opbygger du din kennel med hunde, træner dem og konkurrerer mod de andre spillere i forskellige former for hundesport for at opnå det højeste antal point. Du gør dette gennem valg af forskellige handlinger for at samle ressourcer og spille hundekort til din kennel.

  • Varighed: 90-120 minutter

  • Antal spillere: 2-4

  • Sprog: Engelsk

Foromtale

Det unikke ved spillet er, at du opbygger din hundekennel ved at vælge mellem 100+ forskellige hunderacer med evner som svarer til de rigtige hunde.
Du træner og opdrætter dine hunde til at konkurrere mod de andre spilleres hunde i mere end 15 forskellige hunde-sportsgrene som jagt, agility, lydighed, hundeslæde, hundeudstillinger og mange flere.

Du spiller hunde ved siden af hinanden på bordet, der kan interagere med hinanden med særlige evner. I hver runde kan du foretage forskellige handlinger som f.eks. skaffer dig flere hundekort eller hundemad.
Hunde trænes mentalt, fysisk og pelsen plejes for at se pæn ud. Disse træk sammen med hundenes vægt er det, der bestemmer, hvor godt de klarer sig med deres hundefører i konkurrencerne.
Derudover kan særlige race-evner forbedre deres præstation. F.eks. får jagthunde en bonus, når de går på jagt, mens hyrdehunde naturligvis er bedre til at hyrde får end for eksempel en terrier er.

Med sin dybe tematik vil spillet først og fremmest appellere til hundeelskere, både gennem realistiske hunde og konkurrencer og tematiske ”spilevner” (f.eks. jagthunde, der bringer mad hjem, når de trænes). Men det vil også appellere til elskere af “engine building”-spil med kombinationen af kortevner der spiller sammen, samt de vigtige valg af de rigtige handlinger.

Om designeren

Jesper arbejder til dagligt ved Alfa Laval Aalborg A/S i Aftersales som sales supporter og customer claims coordinator.
Han har spillet brætspil siden midt i 80’erne, hvor det var de tungere krigsspil som Squad Leader og World in Flames der blev spillet. De seneste år er det mest blevet til Star Wars X-wing Miniatures og spil som Carcassonne og Charterstone.
Jesper har gennem tiden “rodet” en del med modificering af eksisterende spil og det seneste år mere med egne designs.