I et actionfyldt fantasy-setting følger vi fem helte i deres færd, hvor kun indsamlingen af magiske og sjældne ingredienser kan frelse byen Ankerfall fra pestens jerngreb – hvis de findes i tide…

Antal spillere og spilledere 4-5 spillere og én spilleder

Tid 4 timer

Sprog Dansk 

Aldersgrænse ingen 

Læsemængde 1 sides rolleoplæg 

  • Mørk Fantasy

  • Helte

  • Action

Foromtale

Regnens monotone trommen tager til mod Monroes hætte. Han retter på sin gamle rustne lanterne, der tænder med et sæt. Dens giftgrønne lys kaster sig langs hans mørke kappe, og oplyser kraniet på hans metalbelagte uhellige bog. Foran ham, på hug ved klippeafsatsen, sidder den garvede kriger Wolfric. Hans vejrbidte ansigt spejder ud over trætoppene, i den tæt bevoksede skov under dem. Med et rejser han sig, og kigger sig over skulderen. ”Pesten er ikke nået denne del af skoven endnu… Vi kan stadig nå det.”

Pesten og Dragen er et højintenst, fantasy scenarie, spækket til randen med farverige og varierede scener. Scenernes formål er, at teste spillerne og deres karakterers moralske kompasser. Hvem tager titlen som helt – og hvem stikker af, når enden bliver bitter.

Scenariet bruger et enkelt kortsystem, der understøtter action, dramaet mellem spillerne og sætter karakterernes ressourcer under pres.

Som spiller skal du kunne lide samarbejde, fantasy, og være klar til at have et sværd i den ene hånd, og skæbnesvangre valg i den anden… Og så er du ikke bange for drager.

Om forfatterne

Nicklas og Sebastian er begge garvede og passionerede Fastaval-gængere. I 2016 havde Sebastian sin debut, med Fastavalscenariet Greven og Dragen – i 2020 har han allieret sig med Nicklas, der er førstegangs forfatter. Begge tror de på, at den gode historie opstår i et dynamisk sammenspil mellem oplagte spillere og en velforberedt Gamemaster.