Nu mødes de mægtige græske guder, Zeus, Poseidon, Hades, Afrodite og deres venner i Olympus Arena for at se menneskene kæmpe på liv og død.
Du spiller et dødeligt menneske i kampen om at blive den næste halvgud i Olympus.

  • Varighed: 45-60 min (inkl. at lære regler)

  • Antal spillere2-4

  • Sprog: Dansk & engelsk (meget lidt tekst)

  • Digital platform: Tabletop Simulator. Du skal have købt og installeret denne software før du kan spille med.

Foromtale

Olympus Arena er et lumsk og forræderisk sted. Her møder deltagerne 3 roterende niveauer, der består af grundelementerne Ild, Vand, Jord, Luft og Æter.

2-4 spillere træder ind i arenaen for at kæmpe mod hinanden, mod elementerne og mod guderne. Kun én vil overleve og blive Olympus’ næste halvgud.

Det handler om at komme først ind i midten af Olympus ved at snyde konkurrenterne, så de ikke når ind først.

Hver spiller holder skjulte kort på hånden, som enten repræsenterer et af de 5 elementer eller giver mulighed for at rotere et af de tre niveauer. Ud over at du skal bevæge dig fremad, får du også mulighed for at blokere eller fremtvinge dine modspilleres kort. Du vil derfor konstant stå i et dilemma mellem at gavne din egen position eller blokere dine modspillere. Oven i dette har guderne også en tendens til at blande sig i spillet.

Reglerne i Playful Gods er nemme at lære, men de kombinationen af kortenes muligheder og den unikke spilleplades mekanik gør spillet svært at mestre.

Dette lette og semi-tematiserede brætspil vil især appellere til spillere, som kan lide spil som Azul, Imhotep, og Kingdomino.

Om designeren

Dette er mit første – men forhåbentlig ikke sidste – brætspil-design. Jeg er 44 år gammel og bor i Roskilde med min dejlige familie – og ligesom du elsker jeg at spille brætspil. Derfor kom min kreative hjerne pludselig på den skøre idé at lave mit eget spil. Jeg håber, du kan lide det og ønsker dig rigtig god fornøjelse med Playful Gods!