Hvor: Oasen

Hvornår: Fredag kl. 11.30-19.45

Pris: Gratis

Dagens program:

11.30 – Papstinenser
12.45 –
Into the Game
14.00 –
Fjerde Spiller Søges
15.15  –
Noget med Drager
16.30 –
Lænestolsrollespil
17.45  –
Larping Out Loud
19.00 –
Eftersidning

Kom og se radio! 

Fastavals bedste rolle- og brætspilspodcasts optager live i Oasen – og vi vil gerne have dig med som publikum! Så kom og se hvordan man laver et podcast, og hvem ved – måske får du lejlighed til at være med!

Papstinenser er Danmarks mest Fastavalvante podcast om moderne bræt- og kortspil. Med over 100 episoder under bæltet tager Kristian Bach Pedersen dig igennem alt hvad der rører sig inden for bræspilsverdenen. Vi optager en live optagelse med vilde indspark fra publikum og du er inviteret!

Into the Game er en Youtube-kanal der anmelder, kommer med tips og interviewer personer inden for det danske bræt- og rollespil-miljø. Det er vores andet år på Fastaval, men første på scenen hvor vi håber at byde på interviews og snak med publikum.

Fjerde Spiller Søges er et podcast om brætspil, kendetegnet af to ting: Endeløst brok, og at de nogle gange spiller Bezzerwisser. Deres indslag i årets podcastkavalkade skal styrke deres brætspil og Bezzerwisser brand, med hjemmebryggede brætspilsspørgsmål, både til dem selv og publikum

I Noget med drager genoplever og analyserer Anders Frost Bertelsen og Mads Brynnum nørdkultur. De har læst Dragonlance og spillet Baldur’s Gate, og lige nu er de i gang med en kapitel for kapitel-gennemgang af A Song of Ice and Fire. Men på Fastaval skal det selvfølgelig handle om Fastaval-scenarier.

Lænestolsrollespil handler om at gå i dybden med bordrollespil, og især med rollespilstekster – grundbøger, scenarier, settings, supplementer – vi har en bred smag. Værterne er de Fastaval-kendte Morten Greis, Nis Haller Baggesen, Oliver Nøglebæk og Elias Helfer – men til Fastaval benytter de nok chancen for at snakke med nogle af de interessante mennesker, der er til stede på Fastaval.

Larping out loud er en rollespilspodcast der dykker ned i design- og spillererfaringer indenfor liverollespil, freeform scenarier og til dels blackbox. Larping Out Loud er kendetegnet ved at lægge lyttere til interessante og vigtige stemmer derude. Værterne Katrine Wind og Kathrine Abel glæder sig til, at kunne invitere æresgæsterne for Fastaval 2020 og publikum med i studiet til podcastens første afsnit på engelsk.

Eftersidnings-holdet, som nok er bedst kendt for at stå bag de to podcasts “Eftersidning på Eventyr” og “Marakas & Rimli Nok“, består af barndomsvennerne Thomas, Ole og Morten. Thomas er en fremragende GM, alt imens Ole og Morten stinker til at lægge tal sammen. Til gengæld er de rigtig gode til at sige sjove dumme ting, når Thomas tager dem med på eventyr. Gør dig klar til fladpandet, sort, nørdet og til tider decideret dum underholdning, for nu skruer vi op på 11!

Dagens program: 

11.30 Papstinenser
12.45 Into the Game
14.00 Fjerde Spiller Søges
15.15 Noget med Drager
16.30 Lænestolsrollespil
17.45 Larping Out Loud
19.00 Eftersidning