Det er det Herrens år 1891. Gaslamper oplyser gaderne i London, Paris, København og resten af Europas hovedstæder. Industrialiseringen ændrer verden for altid, det Vilde Vesten er vundet, men ikke helt tæmmet endnu, og videnskaben bruser fremad, drevet af massive dampmaskiner. Men den Gamle Verden hænger ved: Overklassen og eliten klamrer sig til magten, overtro og religion har stadig tag i både adel og almue. De hvide områder på landkortet svinder ind, men dækker stadig over store arealer af uudforsket land og ukendte muligheder.

Telegrafen er opfundet og udbredt overalt, og Hr. Bells telefon er forlængst patenteret, men det mest udbredte og pålidelige valg til langdistancekommunikation forbliver…..

Brevet.

Krav til deltagere: Du skal kunne skrive et brev 

Minimum: 1 deltager

Maximum: Intet

Hvornår: Onsdag aften til søndag formiddag (du skriver og afhenter breve når du har tid og lyst) 

Hvor: Hele Fastaval

Pris: Gratis

Om Posthaste

Posthaste handler om at skrive breve. På den gammeldags måde, med pen og papir.

Det er meget simpelt: Du kan dukke op nårsomhelst under Fastaval, lave en karakter, og begynde at skrive breve til de andre karakterer i spillet. Du beslutter hvad du vil skrive om, til hvem, og hvordan din karakters historie skal udfolde sig.

De breve, du vælger at skrive, kan blive startskuddet til en helt ny plottråd, som varer resten af Fastaval og involverer dusinvis af spillere, eller bare være en kort udveksling af ord mellem to personer. Intet brev er for stort, for småt, for spændende eller for trivielt. 

 Du kan skrive om din søgen efter den tabte by Eldorado i Syd-Amerikas jungle, hvordan du infiltrerer zarens hemmelige politi, eller om din jagt på en gentlemantyv, som planlægger at stjæle dronningens kronjuveler.

Du kan skrive til potentielle forretningsforbindelser om nye investeringer og muligheder, til videnskabelige kolleger om din uenighed i deres seneste publikationer, eller til nære venner og familie om dødsfald og fødsler i familien, ægteskabstilbud, sladder om andre karakterer, eller gode tips til havearbejdet.

Du kan skrive lige hvad du vil. 

Der er ingen fastlagt historie i Posthaste, kun en beskrivelse af den verden, spillet foregår i. Du kan lave din egen baggrund og plot, eller lade dig inspirere af ideer stillet til rådighed af arrangørerne. Gennem de breve, du skriver og modtager, skaber du og de andre spillere historien i Posthaste.

Hvordan virker det?

Breve udveksles gennem det officielle Posthaste postkontor. Karakterer mødes ikke ingame, og spillere er meget velkomne til at holde deres identitet hemmelig for hinanden indtil spillet er ovre. 

Posthaste postkontoret vil også have en vægavis, med nyheder fra Posthaste verdenen, og en opslagstavle med karaktererne i Posthaste, en beskrivelse af verdenen, og andre praktiske detaljer. Rundt omkring på Fastaval vil der være skrivestationer med pen, papir og postkasser.

Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge på spillet. Du kan nøjes med at skrive bare et brev, eller du kan skrive hundrede. Du kan starte og stoppe i spillet nårsomhelst, og du kan skrive, når det passer dig bedst.

Spillet er egnet til alle nationaliteter, da man selv vælger, hvilket sprog man vil skrive og modtage breve på. Spillet er også egnet for alle aldre, så længe man kan læse eller skrive, eller har nogen til at gøre det for sig.

Hold øje med Fastavals Facebook-side for flere informationer om Posthaste.