Apocalypse Board

Corporate versionerne af de syv dødssynder sidder til møde om verdens undergang i denne mørke komedie.

At være eller ikke at være

En gruppe venners selvopfundne spil med roller eskalerer til et højspændt drama, da den mystiske Victor begynder at tage styringen. En prætentiøs metakomedie om store følelser og drømmen om alle de tomrum, fiktionen måske kan fylde ud for os.

Clemency

Fortællinger om at vende tilbage til samfundet efter årtier bag tremmer i Obamas USA.

Deep State

Bag facaden på den verdensdominerende organisation kæmper mellemledere og håndlangere mod latterlige regler og umulige opgaver for at opretholde status quo. Et komediescenarie om dårlig ledelse.

En Lille Ring af Gul

Fem konspirationstosser afdækker de ko(s)miske rædsler og hemmeligheder bag dansktopbandet Kandis’ success og deres fanatiske fanskare. Kosmisk Humor med dansktop som fjenden.

Escape from the past

En gruppe af venner er låst inde i et escape room for at have lidt sjovt. Uheldigvis indeholder rummet hemmelighederne fra deres fælles fortid.

Forhandling og Forfald

Store beslutninger bliver truffet, når fem rådsmedlemmer mødes for at tjene landets bedste. Kan de, trods deres forskelligheder, enes og opnå success, eller vil de uundgåeligt lede landet i forfald?

Go to hell

Helvede flyder over med syndere, så da tre advokater dør, er der kun plads til den ene. Kan du redde din sjæl fra fordømmelse og sikre din fjende evig lidelse? Retssagen starter nu!

Hemmelighedernes fængsel

I det glemte, underjordiske tempel til Månegudinden vover en håndfuld forkælede, unge adelige pelsen for at aflure en oprørsleders hemmeligheder.

Hvor skyggerne ender

I en 50’er noir og urban fantasy setting, fører en serie af groteske og magiske mord, en gruppe efterforskere på sporet af en dybere konspiration.

Ingen titel

Scenariet har som præmis at man først lærer fortællingens indhold i løbet af afviklingen. Dette betyder at der kan fremkomme temaer som man måske ville have fravalgt eller har det svært med. Dette man bør være indforstået med, inden man[...]

Intruder in the dust

I de sidste dage i april 1865 sidder en stolt, indflydelsesrig og dekadent familie på deres smukke plantage i hjertet af det sumpede Louisiana og venter på at Sydstaterne vinder borgerkrigen.

Kimærens orden

Fire sårbare sjæle søger fællesskab i en sekt. Det eskalerer grænseløst da det okkulte mæsker sig i deres inderste følelser og minder indtil de er bragt så tæt sammen at de mister sig selv.

Kolonien

En fortælling om den første generation i en rumkolonis historie og de skæbnesvangre valg, der skaber ubrydelige bånd eller afgrundsdybe kløfter mellem kolonisterne.

Kun for børn

At være barn er ikke det samme som at være forskånet for de svære ting i livet. Kun for børn er en samling af tre små scenarier, hvor man spiller nogle forskellige af livets store udfordringer, set fra børnehøjde.

Kunsten, at male en solsikke

Van Goghs sidste måneder er fyldt med sygdom, kunst og tre muser der presser den sidste dråbe kreativitet ud af ham. Scenariet er Semi-live med staffeli, pensler og maleri.

Kup!

4 professionelle kriminelle udfører et voldsomt og fejlslagent kup på Postcentralen ved Hovedbanegården i starten af 1980’erne.

Kys det Satans liv

Hjælp kommer ikke af sig selv og virker kun hvis man kan tage imod den. En gruppe  almindelige mennesker mødes til selvhjælp og forsøger at acceptere det liv de har fået, og ikke det liv de drømte om.

Moviestar

Vi skal same skabe en fiktiv filmstjerne, med alt hvad det indbefatter, og sammen tage en rejse igennem 3 epoker af fim med denne stjerne.

Nede i børnehuset

I børnehuset sørger børnene selv for at sikre retfærdighed, ved at straffe hinanden på den måde som stedet finder det passende.Til sidst går det grueligt galt, og børnene ender et sted i dødens fantasi.

På den anden side

Fire finurlige eksistenser drager ind i det menneskeland som har slået deres tilværelse ud af kurs, men som måske også kan blive deres redning.

Pesten og Dragen

I et actionfyldt fantasy-setting følger vi fem helte i deres færd, hvor kun indsamlingen af magiske og sjældne ingredienser kan frelse byen Ankerfall fra pestens jerngreb - hvis de findes i tide...

Prøvesvar

Et scenarie om at være patient og pårørende i et sygdomsforløb, og om hvordan man reagerer på frygten, usikkerheden og endeligt svarene på undersøgelserne.

Stålsat

Systemløst fantasyscenarie, hvor syv krigere desperat forsøger at forsvare en landsby mod en røverbande.

Steffen og de dumme kloner

En genial, men doven dreng kloner sig selv for at slippe for at gå i skole og bære skraldet ud. Problemer er bare at klonerne desværre er lige så geniale og dovne.

Tapperhed

Turneringens jubel overdøver fanfaren, som to heste raser imod hinanden. Kongens blik følger ivrigt med, da hans riges fremtid hænger på hvorvidt fire lykkejægere formår at blive tapperheden værdig.

Tugt

Historisk drama inspireret af 1817 oprøret i Danmarks første moderne fængsel, og optakten dertil.

Vampyrfangen

I en kælder under et sommerhus mishandler en flok fulde & hensynsløse teenager en svagelig vampyr, mens han mindes sin fortid og egne synder. Hvad er tilbage af ham bagefter?