______ Kills Snape

Da Snape-reenactoren Viktor bliver myrdet dagen inden den årlige cosplay con, må fire Snapewives gibe i egen barm og i bedste Agatha Christie-still selv opklare forbrydelsen. Et klassisk mordmysterie sat i en virkelig niche subkultur.

Artemisia

Æstetik og erotik smelter sammen, da tre kvinder indleder et forbudt forhold under udførelsen af et maleri. En fortælling om kunst, undertrykkelse og sanselighed, sat på et engelsk gods i slutningen af 1700-tallet.

Brødrene fra Broløs

En humørfyldt actionkomedie om tre bondeknolde og deres nystartede private inkassofirma i 70’ernes Jylland. Scenariet er en kærlig hyldest til den kultur, der findes på landet – helt derude hvor kragerne allerede er vendt.

De Udødelige

En poetisk fortælling om fire udødelige der, gennem tre tidsperioder, langsomt forsøger at opklare mysteriet om hvem de er, og hvordan de endelig kan blive dødelige igen.

Den hvide dame fra Trollbjerget

En gruppe helte drager på eventyr for at opdage hvorfor Trollbjerget er fastfrosset i evig sne og kulde. En kærlighedserklæring til terningrul og klassisk D&D tilgængeligt for alle uanset systemkendskab.

Guddommelig forsoning – en rejse gennem terapi

Da Jahve endelig bliver træt af den årtusinder lange konflikt, søger han professionel hjælp i form af en familie-terapeut. Nu skal han, Eva, Adam og Lilith sammen på en ekstraordinær rejse med selvopdagelse og forsoning.

Hestepige

Fire unge hestepiger har deres gang på en stor gård, hvor en mandlig ridelærer begår seksuelle overgreb mod dem. Et scenarie om bagsiden af foreningsdanmark, samt konsekvenserne ved at stå frem med sin fortælling.

I Troens Skygger

I en nylig erobret grænseby må kongens vasaller efterforske det forsvundne Sankt Aunarius’ relikvieskrin. Et Cthulhu-lignende horror-scenarie indhyllet i en tåge af mystik og uvished, sat i den mørkeste middelalder.

Kærlighedsbreve mellem en nonne og en ridder

En fortælling om forbudt kærlighed sat i Kong Arthurs tid. Der er store følelser i spil, når to elskende må vælge mellem deres idealer eller deres lykke, alt imens verden brænder omkring dem.

Kollektivet

Gennem et år følger vi fem venners liv i kollektivet. Et hverdagsdrama om venskab, utroskab, fællesspisning, fester, eksamenslæsning og alt hvad der ellers hører til når unge mennesker bor sammen.

Kvæst!

Krigeren, magikeren, tyven og præsten har ført an i udryddelsen af alle orkerne og sidder nu på slottet med belønningen. Hvorfor er de ikke lykkelige? En fantasy-pastiche om hvad der sker med din character, når questen er forbi.

Kvinden, der gik i tusind stykker

Da Pil var barn skete der noget så forfærdeligt, at hendes sind gik i stykker og blev til mange forskellige personer. Nu er de nødt til at komme overens med hinanden og deres egne dæmoner, for Pils datter er i fare.

Lovesoks

Fem sokkerdukker kæmper om at vinde realityprogrammet LoveSoks i dette ensemblescenarie, med fjollede stemmer og knive i ryggen på live tv. Må den bedste sok vinde…

Midtlivs Blues 2: Sære Søstre

Når en heks fylder fyrre år, bliver hendes næse pludselig lang og kroget, og får mindst én vorte. Scenariet følger to hekse-søstres vej mod de fyrre og den uundgåelige næse.

Når vi vågner igen

På vej hjem mod Jorden vågner besætningen på USCSS Bison pludselig af deres Stasis-søvn og opdager at noget helt galt. Et nervepirrende dungeon crawl, hvor skibet er i centrum og ingenting er, som det bør være.

Og Æslet så Englen

Da musikeren Nick Cave fordyber sig i sin dystre og groteske fortælling om en religiøs by i USA, udviskes grænsen mellem virkelighed og fiktion. Påvirket af mani, depression og stoffer skriver han en historie i samarbejde med sine egne fiktive karakterer.

Onanipatruljen

I 1950’ernes København bliver fire betjente hvervet ind i sædelighedspolitiet, de får til opgave at indfange de homoseksuelle mænd i nattelivet. Det er en tragikomisk fortælling, om at fortabe sig i et forbudt miljø og de konsekvenser ens handlinger kan have for hele mennesker.

Overgæret

Fire mænd midt i en midtlivskrise, sætter ud på en rejse for at genetablere det lokalbryggeri, de frekventerede som unge. En små-absurd roadmovie om at lære at forholde sig til livets uundgåelige forandringer.

Prognose: Ragnarok

I et fjernt solsystem, i en fjern fremtid bygger despoten O-Tan en prognosemaskine, der fortæller ham at Ragnarok ikke afværges. Et genfortælling af Vølvens Spådom, sat i en episk 80’er heavy metal setting.

Ritualet

Når et magisk ritual går galt, tvinges fire magikere med en lang fortid med kærlighed og svigt ud i en smuk og smertelig kamp til døden.

Saxos Bog

Da den aldrende Saxo og biskoppen Anders Sunesen indleder et stormfuldt forhold, finder de enten forløsning eller fortabelse i hinandens arme. En kærlighedshistorie, rammesat af Saxos arbejde med Danmarkskrøniken.

Schmiss

I skyggen af første verdenskrig må fire unge studenter nødtvungent vogte et smukt, overnaturligt væsen. I takt med at væsenet spreder sin påvirkning, mister karaktererne kontrollen, så både følelser og duelvåben bliver sat mere og mere på spidsen.

Sjælestenen

Midt i Pangaea findes en forunderlig sten – Sjælestenen – og de, som rører ved den, får både sjæl og mæle. Løve, Ugle og Slange har alle rørt ved stenen, og nu diskuterer de, hvem der ellers skal begaves med en sjæl.

Strisser

I 90’ernes København skal erfarne politifolk stoppe en stor narkohandel, men ikke alle strissere har lige rent mel i posen. Et voldeligt, underholdende, og højspændt actiondrama.

The Road to Babel

Et sted i de amerikanske Appalachia-bjergene prøver en fortabt sjæl at komme i tanke om hvem han er. Dette spillederløse horror-scenarie bruger escape room-mekanikker og fortællerollespil til at udforske rædselsfulde minder, ubesvarede spørgsmål og at finde den lange vej hjem.

Theogenesis

En episk sci-fi fortælling om gigantiske virtuelle bevidstheder der udvikler sig parallelt med menneskeheden over århundreder. Men, selv med nærmest uendelig magt og intelligens, er det ikke alle verdens problemer der kan løses.

Under Orions Bælte

Anders er kørt fast i ægtesengen, men får hjælp fra sagnhelten Orion, hvis råd dog ikke altid er up-to-date. Det hele bliver værre, da den gamle liderbuks fatter interesse i Anders’ kone og spørgsmålet er nu, om de kan genfinde gnisten.

Vaulunds hævn

I en mytisk jernalder, har kong Nidudur tilfangetaget og lemlæstet mestersmeden Vaulund. Som hævn smeder Vaulund en række magisk genstande, der hver især tilfører mere og mere forfald til Nidudurs hus og slægt.

Vi andre bor her bare

Hvordan føles det ikke at være – The Chosen One – i en verden, hvor en ny apokalypse jævnligt truer med at ødelægge gymnasiet? Hvad hvis man bare vil overleve at blive student, og måske finde modet til at indrømme sine følelser over for sit crush?

Vidnerne

Fire replikanter og deres menneske-politiagent forsøger at skabe et neonlys af håb i megabyens mørke. Ved at downloade og dermed overtage vidneminder, kan de måske bygge en sag op mod den urørlige yakuzamafia.