Premiererollespil 20192018-09-17T11:45:00+00:00

Premiererollespil på Fastaval 2019

Her kan du se årets scenariefeltet til Fastaval 2019:

2028 af Katrine Wind

Marie er forsvundet. I forsøget på at redde hende må fire venner rejse igennem et Odense, der efter klimakatastrofen ikke ligner den verden, de er vokset op i.

A-listen af Martin Andreas Dahl Sinding

Tegneserieskurke tager kampen op for at være ægte superskurke og ikke blot et komisk islæt i historien – samtidig med at en gruppe tegneserieforfattere drejer skurkenes udvikling i forskellig retning.

Erindringens hal af Troels Ken Pedersen

Som del af mindretallet bevarer du din værdighed ved at mindes dit folks historie og kultur. Men kan du samtidig huske og tilpasse dig det omgivende samfunds mange strenge regler?

Ghostbuster by Gaslight af Muriel Algayres

En action-komedie i en steampunk-udgave af Victoriatidens London. Der er plads til både fjollede fodfejl og storslået heltemod i denne historie om spøgelser, venskab og videnskab.

Kulfanden på Tinghusvej af Mikkel Bækgaard

Når man er syv år, ser ens verden ikke ud som de voksnes. Men måske kan Agnete redde lillebror fra sygdommen, hvis hun er modig nok til stå ansigt til ansigt med Kulfanden. Måske.

MIA af Lasse Arnsdorf Pedersen

Mias sygdom tager kontrollen fra hende, så hun oplever sit liv i intense glimt ude af kontekst. Et trekantsdrama, hvor Mia og de to der elsker hende så højt forsøger at bringe mening til stumperne.

Mod Bunden af Flasken af Nicolai Strøm Steffensen

Den trygge rutine på den lokale bodega bliver brudt op, da bodegaen skal lukkes. For fire af stamgæsterne er det måske en chance for at ændre deres liv, men vil de give slip på hinanden og den velkendte stilstand?

Operation Eclipse af Troels Andersen Kjær

Et hårdt pumpet action-scenarie med plads til humor. Heltene har frie tøjler i deres kamp mod fjenden i det ydre rum. Der kommer til at være brug for både store eksplosioner og sublime hacker skills.

På sporet af vanvid af Louis Kehlet

En ensom privatdetektiv er hyret til at opklare et mord, men desto dybere hun graver, desto mere begynder vandvidet at flå hende i forskellige retninger.

Queen Bees af Thor Niels Fejerskov og Marie Oscilowski

Intet er vigtigere end hvem der bliver årets prom queen. Intriger og drama får elimineret kandidaterne en efter en, men hvis du selv er røget ud, bliver det kun desto vigtigere, at din rival ikke ender på scenen.

Rædslen fra Månetårnet af Morten Greis

Et dungeon-crawl om en gruppe eventyrere strandet på en ø fyldt med galskab og sælsomme hændelser. Kan de løse mysteriet bag det hele, eller vil også de for evigt være fanget?

Remember the Amazons af Johannes Busted Vestergaard

Sammenhold er altafgørende, når man er Imperiets første kvindelige Blood Bowl-hold. Men livet udenfor banen trænger sig på, og rejsen rundt til rigets arenaer bringer spillerne alt for tæt på deres fortid.

Rotteræset af Kristian Bach Petersen

Fire inkompetente skavens skal hente en bulet kobberskål hjem til Den Hornede Rottes hellige haller. Kan de undgå at falde i menneskenes hænder, og kan de undgå at falde i ryggen på hinanden?

Sjælehvisker af Mette Finderup

En gruppe eventyrere udforsker mysteriet om baronens forsvundne kone. De er dog stadig børn og har meget at lære endnu – for eksempel hvad de forskellige trylleformularer, de har fået med, egentlig gør.

Solen skinner altid i Rom af Henrik Ditmer

En sitcom i det gamle Rom hvor fire venner lever det vilde liv med rigeligt af komplotter at se til. Hvordan det går afhænger af, hvem der har dårlige nok argumenter til at vinde enhver diskussion.

Spejlenes mester af Elias Helfer

Fire sære væsener med brister så store som deres hjerter, hjælper pigen Amanda igennem en fantastisk verden, så hun kan finde Spejlenes Mester.

Stockholmsyndrom af Kamilla Brichs

En forstyrret gerningsmand har kidnappet tre personer og tvinger dem til at udleve hans fantasier om familieidyl og hygge. Når bare vi hygger os er alting godt…

The Abortionists af Jon Cole

Chicago 1972. En gruppe aktivister udfører ulovlige aborter. Et langsomt og autentisk drama om at udleve sin politiske aktivisme med alle de svære valg og intense øjeblikke det medfører.

The Bitter End af Bjarke Pedersen og Lizzie Stark

Et kortbaseret spil, der leder spillerne igennem et parforhold fra forelskelsen begynder at spire til kærligheden bukker under. En intim fortælling for to spillere, hvor hver part har sine egne mål.

The Black Pill af Tayler Stokes

Scenariet følger radikaliseringen af fire unge mænd, der ikke føler, at samfundet har givet dem den respekt og succes, de mener sig berettiget til.

The League af Cille Nemeth og Ida Mia Thylstrup

En historie om det sammenhold og sociale drama, der kan være i en gruppe af online spillere. En historie om at gå fra ung til voksen både i og udenfor den virtuelle verden – og om AWESOME online kampe.

The Truth about Eternity af Clio Yun-Su Davis

En sci-fi historie om forholdet mellem forfædre og efterkommere i en fremtid hvor opfindelsen af den digitale grav har ledt til muligheden for det evige liv – så længe efterkommerne betaler for serveren.

Tramuntana af Rasmus Høgdall

Da Franco-styret falder, flygter fire fascister op imod den franske grænse for at undslippe kommunisterne. Fanget i stormen, der kan drive folk til vanvid, bliver deres idealisme sat på en prøve.

Trauma Ward af Mo Holkar

Sengestuen er en ramme om fire mænd, der er ved at komme sig efter hver deres operation. Finder de her sig selv og hinanden, før de udskrives til en verden, der har forventninger til, hvad en mand må tale om?

TRUMP af Stefan Skriver Lægteskov

Et intrigescenarie om magtspillet i præsidentens inderkreds. Hvor langt vil de betroede medarbejdere gå for at vinde Trumps loyalitet, og er det bedst at håndtere de betændte sager alene eller i fællesskab?

Wolfenstein 1950 af Mikkel Bistrup Andersen

Tempoet holdes højt og computerspilstilen gennemsyrer oplevelsen med cutscenes, bossfights og uovertrufne våben, når kommandosoldaterne sættes ind mod nazisterne og deres eksperimenter.