Premiererollespil 20212020-09-13T17:41:17+02:00

Premiererollespil på Fastaval 2021

ARMLÆGGEREN Af Henrik Dithmer

Novelle. I denne melodramatiske komedie skal en falleret armlægger både coaches af og vinde over spøgelserne fra filosofi på C-niveau, Platon, Nietszche, Wollstonecraft og Marx. En dyst ikke i armstyrke, men i at være “dyb”.

DØDE STRIBER Af Ingrid Kaaber Pors

Novelle. Døde striber er et rørende, legende novellescenarie hvor en spilleder og 4 spillere sammen skaber fortællingen om 4 grævlingeungers første møde med livet da de forlader den trygge hule for at lede efter deres mor.

OM LIDT Af Max Møller

Novelle.  Familien er samlet og venter på at mor dør. Og venter. Og venter. Om scenariet bliver en absurd, frustrations komedie, hvor alle bider gammelt nag i sig, eller det eksploderer i et voldsomt drama er op til spillerne.

MODER JORD AS Af Julie Sinning Petersen og Malene Sinning Petersen

Novelle. I firmaet Moder Jord AS er temaer som klima, dyrevelfærd og plastik i naturen på dagsordenen til dagens firmamøde, hvor mødedeltagerne er feer, havfruer og andre magiske væsner. Scenariet er en komedie, og om mødedeltagerne  kommer frem til nogle løsninger på problemerne eller går derfra i vrede er op til spillerne. [...]

FJORTEN DAGE af Mikkel Bækgaard

Fuldlængde. Under pandemi-lockdown beslutter to fremmede fra Tinder at tage i sommerhus sammen i 14 dage. Bliver det et romantisk drama? Eller en psykologisk thriller?

A JOURNEY HOME af Simon James Pettitt

Fuldlængde. Følg med udenfor, når Louise og hendes familie vender tilbage til barndomshjemmet, for at genfinde de minder, de har mistet om deres liv sammen.

ULTRAVIOLENCE Af Anna Emilie Groth

Fuldlængde. På en mælkebar sidder fire rigtig gode kammerater og gejler hinanden op indtil det ender i et overgreb. Masker, mælkeshots og dystopi. Et scenarie om voldtægtskultur.

DARK PLACES Af Mo Holkar

Fuldlængde. Tre modige romerske legionærer rejser sammen med en lokal præstinde ind i hjertet af kelternes mytiske England for at fange den frafaldne romerske hærfører, Curtius. Kun tiden kan vise hvad de mister på vejen. 

DET ER MIN SKYLD Af Freja Aarup Lunau

Fuldlængde. En gruppe venner mødes et år efter at deres fælles ven er død. Spøgelset og skylden er der stadig, men kun via Oujia brættet og gradvise afsløringer stykkes det sammen hvad der egentlig skete.

DRØMMEVANDRENE Af Amalie Sichlau

Fuldlængde. Efter et biluheld bliver fem unge mennesker bragt på hospitalet. Mens de overlevende fysisk ligger i hospitalssengene, vandrer deres sind gennem drømmenes verden i et forsøg på at finde en måde at vågne op.

HEXENE I MØNSTED KALKGRUBE af Jacob Aremark

Fuldlængde. Et hjemligt Call of Cthulhu dungeon scenarie, hvor spillerne selv er fanget i et labyrintisk kompleks med en inkompetent tour-guide, flagermus, suspekte gæster og noget der kryber i mørket...

LUFTPIRAT Af René Toft

Fuldlængde. Tre børn har mistet deres far. Farmors trøstende fortælling om faren som en eventyrlig luftpirat bliver starten på en magisk rejse, og en uundgåelig tragedie.

MEMENTO MORRISON Af Mátyás Hartyándi

Fuldlængde. I splitsekundet før overdosen tager ham, prøver shamanen og klub 27 medlemmet, James Morrison, at finde accepten af det uundgåelige. Et syretrip om livsnarrativer.

STAKKELS BERGMAN Af Frederik Berg og Rasmus Høgdall

Fuldlængde. Ingen har haft det så hårdt som Ingmar Bergman, ingen har kæmpet mere for kunsten, damerne og anerkendelsen. Ingen. Ifølge Bergman. En tåkrummende komedie om den store instruktørs magtfuldkommenhed og manglende empati, mens han hovedløst jagter alt hvad han begærer.

HVOR SPORET ENDER Af Anne Vinter Ratzer og Lars Kroll

Fuldlængde. Fire revolvermænd konfronterer hinanden i den hede middagssol et sted i Det Vilde Vesten. De har været på vej hertil længe; det meste af deres liv. Cikadernes sang forstummer, da skuddene falder, og fire skæbner afgøres. Nogen vil dø, og nogen vil endelig få den hævn, de længe har søgt. [...]

TÅGE OVER NEO XIN Af Louise Floor Frellsen og Louis M. Kehlet

Fuldlængde. To mord får intriger til at blusse op helt fra Neo Xins strålende tinde til den sølede bund. Detektiven Allike vender tilbage til byen, hvor kampskolernes forskruede jagt på profit har gjort dem til megacorps i en neonoplyst krydsning af cyberpunk og wuxia.

TINGENE I MIN FARS HUS Af Ann Kristine Eriksen

Fuldlængde. Tre voksne søstre rydder sammen i ud deres fars hus, som er proppet til randen med alle de ting, han i sin samlermani, har hoardet gennem deres barndom. Under skraldet gemmer sig minder om svigt, men også håb om forsoning og et fornyet søsterskab.

Go to Top