Har du nogensinde haft lyst til at skrive et fastavalscenarie? Så skal du læse med her!

I scenarieskrivnings-konkurrencen har du mulighed for, at prøve kræfter med at skrive et scenarie! 

Konkurrence-formatet er snigende simpelt:

I konkurrencen får du 72 til at skrive et scenarie (fra torsdag til søndag morgen). Vi giver din skrivning tre benspænd, det kan inspirere og udfordre din scenarieidé – f.eks. “En labyrint skal inddrages” og “At farver skal være indtænkt i scenariet”. Hvordan du tolker disse benspænd, og inddrager dem i dit scenarier er helt op til dig! De aktuelle benspænd for I år vil dog være hemmelige, indtil konkurrencen går i gang!

Og husk, at det er masser af mulighed for vejledning undervejs i processen, så man er ikke alene med sin process. Vi håber det lyder spændende – og vi glæder os til at se dig i konkurrencen! 

Praktisk:

Udlevering af benspænd:Benspændene bliver udleveret torsdag morgen kl. 10. Hvis du ikke har mulighed for at dukke op der, kan du få tilsendt dem via email. 

Medbring selv skriveredskaber: Du skal selv skaffe eller låne en computer til at skrive scenariet på. Der vil være mulighed for sparring og gode råd om lørdagen. Scenariet skal afleveres senest søndag kl 10. Der er individuel feedback til alle mellem kl. 15 og kl 16 søndag – og selvfølgelig udleveres ægget til otto festen samme aften! 

OBS: Scenarieskrivningskonkurrencen er primært rettet til at lade nye og unge folk prøve kræfter med at skrive scenarier og ikke til folk som har skrevet i mange år.

Der er derudover max 15 pladser og rift om dem, så meld jer venligst kun til hvis I er parat til at tage tiden til at skrive noget.

Krav til deltagere: Du skal være tilmeldt scenarieskrivningskonkurrencen. Det gøres over tilmeldingen.  

Maximum: 15

Hvornår: Torsdag kl. 10.00- søndag kl. 10.00

Pris: Gratis