Krav til deltagere: Du skal være tilmeldt scenarieskrivningskonkurrencen. Det gøres over tilmeldingen.  

Maximum: 15

Hvornår: Torsdag kl. 10.00- søndag kl. 10.00

Pris: Gratis

Skriv et scenarie! Har du også haft lyst til at prøve kræfter med at skrive et scenarie? Så har du muligheden her! Til Fastavals scenarieskrivningskonkurrence 2020 får du udleveret nogle benspænd at skrive ud fra, vejledning undervejs og så har du ellers 72 timer til at skrive et scenarie.

Benspændene bliver udleveret torsdag morgen kl. 10. Hvis du ikke har mulighed for at dukke op der, kan du få tilsendt dem via email. Du skal selv skaffe eller låne en computer til at skrive scenariet på. Der vil være mulighed for sparring og gode råd om lørdagen. Scenariet skal afleveres senest søndag kl 10. Der er individuel feedback til alle mellem kl. 15 og kl 16 søndag. Vinderen kåres til Ottofesten søndag aften – og vinder det eftertragtede æg

OBS: Scenarieskrivningskonkurrencen er primært rettet til at lade nye folk prøve kræfter med at skrive scenarier og ikke til folk som har skrevet i mange år.

Der er derudover max 15 pladser og rift om dem, så meld jer venligst kun til hvis I er parat til at tage tiden til at skrive noget.