I dette permadeath-inducerende spil skal du holde din kat i live så længe som muligt,
mens du kæmper mod kvantefysikens love og fristelsen ved at kigge ind i det ukendte.
Kommer din nysgerrighed til at dræbe katten?

  • Varighed: 5 til uendeligt mange minutter

  • Antal spillere2-12+

  • Sprog: Engelsk

  • Digital platform: ZOOM (video møde). Spilgruppen mødes først på Discord serveren.

Foromtale

Schrödinger’s Cat er et spil on nysgerrighed i lommestørrelse. Spillet forløber over ti minutter, men med konsekvenser der strækker sig til spillerne naturlige levetid. Med lige dele intimitet og uendelighed, skal to spillere eller to hold, påtager sig rollen som enten Cat Wrangler eller Scuba Master, og skal foretage permanente, irreversible, liv-ellerdød valg for deres kat. Deres mål er selvfølgelig at holde deres kat i live så længe som muligt.

Spillet er inspireret af kvantefysikeren Dr. Edwin Schrödingers metafysiske tankeeksperiment om, at en kat forseglet i en bunker med en beholder med radioaktiv gift – og det er ukendt om beholderen med gift er åben eller lukket – er både levende og død på samme tid. Dette spil leget med spørgsmålet… dræber nysgerrighed virkelig katten?

Et perfekt spil til til nysgerrige spillere, der nyder oplevelser, som skubber grænserne for, hvad et spil kan være.

Om designeren

Jessica Creane (hun / de) (Game Designer) er en prisvindende interaktiv oplevelsesdesigner dedikeret til at skabe overraskende spil til nysgerrige mennesker. Hun er grundlæggeren af ​​IKantKoan LLC, et studie fokuseret på legende at udforske komplekse emner som klimaændringer, etik, kaos, metafysik og kærlighed. Jessica er professor i spildesign ved Drexel University, en klimaændringsspildesigner med The National Parks Service, en 2021 Arctic Circle Artist-in-Residence, et medlem af Rachael Carson Center Climate Change Existential Toolkit-kohorte, og hun gav for nylig et TEDx foredrag om at omfavne usikkerhed gennem leg. Hun har en kandidatgrad fra The Pig Iron School of Advanced Performance Training, og hendes arbejde er blevet præsenteret på The World Economic Forum, PAX East, PAX Unplugged, IndieCade, Bandwi / d / th International, Tanween Creativity Festival i Ithra, Saudi-Arabien, HER Arts, NYC, BostonFIG og på KQED San ​​Fransisco. Hendes New York Times anbefalede spilbare teaterforestilling, CHAOS THEORY, vandt for nylig prisen for den bedste sociale nedsænkning fra Immersion Nation. Mere info kan findes på https://www.ikantkoan.com/.

Om illustratoren

Jenny / Benny Kessler (hun / de) (Illustrator) er en illustratør, designer og font-skaber, der er baseret i Crown Heights, Brooklyn. De skaber overflademotiver, håndskriftsillustrationer og visuel branding til teaterfirmaer, kunstgallerier, spildesignere og lignende. I deres arbejde har de en forkærlighed for stylinger fra midten af ​​århundredet, fed skrift og lyse farvepaletter, der er påvirket af en kærlighed til grafik og vintage-billeder. Hun modtog sin MA i illustration fra Maryland Institute College of Art og en BA i kostume design fra Fordham University.