Bliv en mester-troldmand ved at lære og kombinere magier, samle udstyr, optjene emblemer og udmanøvrere dine modstandere!

  • Varighed: 2,5 timer (ved 4 spillere)

  • Antal spillere: 2-4

  • Sprog: Engelsk

Foromtale

Scotland WISS er et kampspil om snilde og troldmandsskab for 2-4 spillere. Spillet sætter sig for at skabe et miljø med et bredt spektrum af beslutninger og strategier at gøre brug af, alt sammen baseret på relativt få komponenter og et simpelt regelsæt.

Hvis det lyder som noget for dig at tæppebombe din modstander med eksplosive svampe eller at jagte ham med en Skralde-Golem, så har du muligvis en chance i Scotland WISS’ årlige rangeringsdueller. For at stå tilbage som vinderen, er du nødt til at udmanøvrere dine modstandere ved enhver lejlighed, ofre magier for at styrke andre, matche symboler for at kaste ekstra magier på det helt rigtige tidspunkt samt finde kraftfulde våben i skjulte kister og gøre dig fortjent til prestigefyldte emblemer. Gør brug af magi-skoler som Tyngdekraft, Virkelighed og Væske og opgrader din troldmand med udstyr som en dobbelt-monokel eller sågar den legendariske Tip Top Hat!

I Scotland WISS vil spillere møde spilmekanismer som;

  • Kort med flere brugsmuligheder
  • Karakteropbygning
  • Modulær spilleplade
  • Ressourcestyring

Spillet har et pointsystem i stil med spil som Adrenaline, hvor al skade tildelt er potentielle sejrspoint. Der er er ingen spiller-eliminering, og variationen af magier, strategier og emblemer for ekstra point-muligheder skaber et intenst spil, hvor pludselige comebacks lurer bag hvert et hjørne.

Om designeren

Joakim er 26 år, bor i Kolding med sin kæreste og arbejder som maskiningeniør. He spiller i øjeblikket Tainted Grail, Mechs vs. Minions og Pandemic Legacy. Når humøret skifter til lettere spil, er det Love Letter, Goblivion eller Tiny Epic Mechs, der kommer på bordet. Joakim sigter efter at udgive et spil gennem Kickstarter indenfor den nærmeste fremtid.

Om designeren

Alexander er lige rundet 30 og bor i Kolding med sin kone og søn. Når han ikke spiller brætspil, arbejder han som digital marketing konsulent. Han har altid været draget mod spil, som går ud over de traditionelle velkendte familiespil, men er først indenfor de seneste år for alvor dykket ned i hobbyen. Han elsker spil hvor der er et godt match mellem tema og mekanismer og nyder en bred vifte af spil fra lettere spil som Takenoko og Everdell til bæster som Nemesis og Cloudspire. Dette er hans første fremvisning af et design på Fastaval; en oplevelse, han ser meget frem til!