Grænsen mellem fantasi og virkelighed viskes ud i Landet i Skumringen, hvor fire 13-årige veninder søger tilflugt fra hverdagens problemer og den omverden, der ikke forstår dem.

Antal spillere og spilledere 4 spillere og 1 spilleder

Tid 4 timer

Sprog Dansk, med mulighed for engelsk spillermateriale

Aldersgrænse ingen 

Læsemængde 2-4 sider 

  • Magisk realisme

  • Coming-of-age

  • Drama

Foromtale

‘Skumringstimen’ er en coming-of-age fortælling om fire 13-årige veninder, der kæmper med at blive voksne og passe ind. Deres fælles interesse for det okkulte fører dem ind i en anden verden, hvor magiske væsner og overnaturlige prøver tilbyder en flugt fra deres dilemmaer i den virkelige verden. Men risikerer de at miste sig selv og deres venskab i Landet i Skumringen? 

‘Skumringstimen’ er et freeform scenarie med fokus på rolleudvikling og stemningsfuld fortælling. Spillerne udvikler deres roller og rollernes relationer gennem scenerne. De er også med til at skabe og farve den magiske verden gennem beskrivelser. Spilleder hjælper spillerne med at beskrive verdenen omkring dem og sætter og klipper scener. Spilleder spiller også de biroller, rollerne møder i fortællingen. 

Om forfatteren

Som 13-årig drømte Signe om en magisk verden, hun kunne flygte ind i. Væk fra den grå og triste verden, hvor hun følte sig misforstået og ensom. Hun har spillet rollespil lige siden. I 2015 forelskede Signe sig i Fastaval og ‘Skumringstimen’ er hendes tredje scenarie til connen.