Du skal samle det rigtige publikum, trække dem op af din pose og finde pladser til alle i salen på dit lille teater.
Du kan give dig god tid eller skynde dig for at blive først færdig og vælge næste forestilling.
Alle spiller samtidig og skal balancere snilde med held. NU med popcorn!

  • Varighed: 45 min (inkl. regler)

  • Antal spillere: 2-8

  • Sprog: Kun tematisk tekst

Foromtale

Som direktør for dit eget teater håber du på at fylde salen med publikum. Enten ved at sætte det rigtige stykke op eller ved at finde det publikum, der passer til din kunst. Mpåske kan du klemme billetter ud af de sidste pladser, og måske vil din grådighed betyde  at de umulige scenearbejdere sætter forestillingen i gang foran en halvtom sal.

Sold Out er et lille spil for 2-8 spillere, hvor du skal trække publikummer op af en pose og placere dem bedst muligt i din lille teatersal. Der er fem runder med fem forskellige skuespil. Det kan være dramatisk Shakespeare eller en fjollet juleforestilling. Hver med sit publikum, som har sine fordele.

Hvis du trækker for mange publikummer på én gang kan du komme til at starte forestillingen, trækker du for langsomt går det alligevel galt, og så kommer du til at stå sidst, når de nye stykker skal vælges. Så du skal holde øje med de andre spillere.

Spillet er hurtigt lært. Efter bare 5 minutter kan du og 7 andre lade tæppet gå op for både drama og komedie.

Om designeren

Udover dag-til-dag overlevelse bruger Otto sin tid på sin familie, at designe brætspil og spille teater. En dag håber han at kombinere mindst to af dem.