En teenagedreng gennemgår langsomt en monstrøs forvandling – det mindsker dog ikke hans appetit for de andre drenge på skolen… Men forelskelse er farlig, når blødende hjerter ikke kun er en metafor.

Antal spillere og spilledere 4 spillere og 1 spilleder

Tid 3-4 timer

Sprog Dansk og engelsk

Aldersgrænse 18+

Læsemængde 3 sider 

  • Erotika

  • Teenagere

  • Body-horror

Foromtale

Den blå væske flød ud af Simons øjen, og ned af hans kinder. “Elsker du mig?” spurgte han?. Det var ikke længe, før den anden, gemt væk i mørket, svarede “jeg er ligeglad med hvad du er.” Hvorfor han blidt begyndte af slikke det blå tårer af Simons kinder. Det smagte sødt, lidt ligesom rådne ferskner.

“Song of Simon” er en sær fortælling om to tvillinger der starter på en Schweizisk kostskole. Hvad starter ud som letbenet erotika, bliver betydeligt mørkere, når det går op for dem, at en af dem langsomt er ved at blive til et monster, med en tiltagende appetit for råt kød.

Scenariet udspilles semi-live med elementer af fortællespil, og involverer også en vis grad af fysisk spil. Som en særligt bonus, kommer to af spillerne til at spille Mor, teenagernes indre stemmer, der konstant kommentarer på deres handlinger og kigger på dem imens de snaver.

Om forfatterne

Sidst TK og Danny skrev til Fastaval involverede det et liderligt hus. Nu involverer det et liderligt monster og Mor. De synes selv at de er kommet langt.