Fire sære væsener med brister så store som deres hjerter, hjælper pigen Amanda igennem en fantastisk verden, så hun kan finde Spejlenes Mester.

Stikord: Cinematisk Eventyr – Karakterdrevet – Fortælleelementer

Da teenagepigen Amanda træder fra vores verden ind i Spejlmesterens rige, møder hun fire sære væsner med hver deres styrker og hver deres brister. Sammen drager de fem ud på en rejse gennem den store vildmark imod Spejlmesterens palads i den Skinnende By på den anden side af Tågehavet. Undervejs må de hjælpe hinanden igennem svære udfordringer, og hver af dem må gennemgå både ydre og indre forvandlinger. Hvem mon de ser i Spejlmesterens spejl ved rejsens ende?

Spejlenes Mester er et eventyrligt scenarie, hvor det ydre spejler det indre. Det ender godt til sidst – men det må gerne gøre ondt på vejen.

Sammen fortæller I historien om de fem rejsefællers strabadser – spilleder sætter scenen, og spillerne fortæller, hvordan de løser problemerne. Hver spiller spiller et af de fire væsner, mens pigen Amanda bliver spillet af alle om bordet på skift.

Spil spejlenes Mester hvis du har lyst til fortælle fantasifulde eventyr, hvor der også er plads at knibe en tåre undervejs.

Om forfatteren:
Spejlenes Mester er Elias’ sjette scenarie til Fastaval. Det er også det andet scenarier han har skrevet, som han helt sikkert ville have spillet, hvis han ikke selv havde skrevet det.

Om scenariet:
Antal spillere: 4 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 4-5 timer
Aldersgrænse: 13+
Sprog i spillermateriale: Dansk og engelsk
Sprog i scenarietekst: Dansk og engelsk
Læsemængden for spillere: 1 side