SPOR

Af Alex Uth.

I bund og grund handler det hele vel om viljen til at overleve. I starten tror man, at det bare handler om at være villig nok. Senere, når det er for sent, tror man at det handler om at fortryde. Men det handler bare om at komme videre, ikke?

En sag om trafficking, som ingen vil røre. Et billede af en pige, ingen vil have. Et aflåst skur på Amager, som ingen ejer. Et lille bureau med ambitiøse folk fra Jylland, der vil gøre hvad som helst for at bryde igennem og komme til fadet i det københavnske.

Historien krydser frem og tilbage mellem nutid og fremtid. I det ene spor krydser fire kollegaer Broen for at tage en sag, der potentielt kan give kassen i omtale. I det andet spor er de tilbage i Jylland, mange år senere, for at køre endnu en lortet rutinesag igennem og  få dækket lidt af det evige overtræk.

’Spor’ er historien om den sag, der ødelagde dem.


Antal spillere: 4 + 1 spilleder
Forventet spilletid: 5-6 timer
Genre: Fusion. Blød investigation møder hårdkogt følelsesporno i et dystopisk Danmark lige om hjørnet. Tænk Rejseholdet, skru op for det grimme, og skru ned for efterforskningen.
Spillertype: Spor er skrevet til dig, der elsker sorte undergangshistorier i Fusions-universet, og som gerne vil spille klassisk rollespil, peppet op med moderne spilmekanikker. Du elsker underspillet drama og indeklemte scener.
Spilledertype: Traditionel. Du skal håndtere bipersoner og setting, og hjælpe med at klippe mellem de to spor. Du nyder at arbejde med stemningen, og kan lokke de lange skygger frem mellem spillerne.


Om forfatteren: Alex har skrevet for Fastaval siden 1990, men er tilbage i sadlen efter en længere pause. Hun skriver helst sorte historier med rådne afslutninger, og er en stor tilhænger af længere scenarieoplevelser med masser af plads til mavespil og sjælevrid.