Du gjorde det! Du fik endelig kommandoen over dit eget rumskib.
Ja ok, – det er ikke et af de nyeste hyper-avancerede skinnende skibe,
og ja, din besætning er for det meste nye rekrutter lige ud af akademiet,
men det er alt
sammen dit!

  • Varighed: 20 min pr. spiller + 15 min regelforklaring

  • Antal spillere2-4

  • Sprog: Engelsk

  • Digital platform: Tabletop Simulator. Du skal have købt og installeret denne software før du kan spille med.

Foromtale

Kernen i Star Meeples er en besætnings-kø, der er et twist på traditionelle deck-/ bag-building spil. Du kan altid se alle meeples i din kø, – alle pænt anbragt i en lodret linje.

Du har din egen personlige stjerneskibs-plade og dine egne besætningsmeeples. Hver tur tager du de fire øverste meeples, og placerer dem på dit stjerneskib i traditionel worker-placement stil. Med dine handlinger kan du flytte dit stjerneskib, gennemføre missioner, træne din besætning, besejre pirater, afslutte forskningsprojekter og meget mere. De forskellige handlingsfelter på dit stjerneskib kræver meeples i bestemte farver, så du bliver nødt til at arbejde med de meeples du trækker hver tur.

I modsætning til traditionelle deck- / bag-building spil er der ingen discard pile til dine brugte meeples. I stedet vælger du den rækkefølge, hvormedalle meeples du bruger, placeres bagerst i besætnings-køen. På denne måde kan du planlægge forud, da du kan se hvilke meeples du skal arbejde med i den følgende tur.

Du scorer primært point ved at gennemføre mission og forskningsprojekter. Men du kan også scorer point ved at redde civile, besejre piratskibe ellerkonkurrere om de fælles missioner.

Om mig (designeren)

Hej, jeg hedder Peter, og jeg er designeren bag Star Meeples. Dette er mit første rigtige design (jeg har lavet forskellige prototyper med andre før). Jeg har været i brætspilsbranchen i mange år. Jeg ejer og driver anmeldelsessiden Tabletop Together. Efter mange års anmeldelse af spil tænkte jeg, at det var på tide at designe noget selv.