Et 2-5-spiller let-til-middel vægtet Dim Sum set-collection spil,
der tilbyder en lækker kulturel oplevelse.

Vær forberedt på at konkurrere med andre gæster ved dit bord,
hvor du prøver at fortære så meget Dim Sum som muligt
og forlade bordet med den mest tilfredse mave.

  • Varighed: 40-75 min

  • Antal spillere2-5

  • Sprog: Engelsk

  • Digital platform: Tabletop Simulator. Du skal have købt og installeret denne software før du kan spille med.

Foromtale

Oplev en uforglemmelig smag af Dim Sum!
Dybt inde i bjergene i et mytisk land i Fjernøsten var der en verdenskendt Dim Sum-restaurant med navnet Steam Up. De var bedst kendt for deres top-5 mest populære Dim Sums: rejerboller, kødboller, grillkødboller, klæbrig ris og phoenix-klør. Deres himmelske retter havde trukket madentusiaster fra hele verden! For at sikre friskheden og kvaliteten af deres mad serverede restauranten kun en begrænset mængde af deres mest populære Dim Sum ved hvert bord.

Efter at have rejst langt for at komme frem til restauranten, og efter at have stået i en lang kø for at komme ind, sidder du endeligt ved et bord sammen med et par andre gæster, og er klar til måltidet. Vær forberedt på at konkurrere med andre gæster ved dit bord, når du prøver at fortære så meget Dim Sum som muligt. Dit mål er at forlade bordet med den mest tilfredse mave. Gør dine spisepinde klar til dette Dim Sum-festmåltid på Steam Up!

Spillets forløb:
I begyndelsen af spillet stables Steamers, fyldt med forskellige typer Dim Sum, og placeres på et drejeskive-bord. Hver runde udfører spillerne på skift to forskellige handlinger. Spillere indsamler og bruger mad tokens for at købe Dim Sum i Steamers inden for deres egen måltids-zone. Der er 5 forskellige dim sum typer tilgængelige i spillet. Spillere kan også spille lykke-kort til gavn for sig selv eller til at påvirke deres modstandere. Fra 2. runde afsløres et skæbne-kort hver runde og det udløser begivenheder som kan påvirke alle spillere. Spillet slutter, når et bestemt antal Steamers er blevet købt, eller når bunken med skæbnekort løber tør. Til sidst sammentælles point, og spilleren med flest point vinder og kan forlade bordet med den mest tilfredse mave.

Om designeren

Til daglig arbejder hun som sygeplejerske / endoskopi og er desuden en pensioneret tryllekunstner / producent. Ind imellem nyder hun at spille brætspil med sine 4 børn (niecer) og hendes venner. Hendes brætspilsamling er vokset til langt over 100+ brætspil, der inkluderer en bred vifte af spil ift. kompleksitet og tema. Hendes yndlingsmekanismer i spil er: polygamino, abstrakt og worker-placement.

Om designeren

Marie er både teknisk og kunstnerisk. Hendes primære arbejde i dagtimerne er som UI / UX-udvikler, hvor hun har specialiseret sig i brugeroplevelser. Hun laver også grafisk design og webudvikling som freelancer. Hendes professionelle baggrund og grafiske kompetencer kan let overføres til det brætspilsdesign hun arbejder på nu. Marie deler sine brætspilsamlinger med Pauline og de dyrker ofte deres brætspils-afhængighed sammen. Hun kan godt lide at spille den slags brætspil, der på elegant vis binder temaer og mekaniker sammen til behagelig og fordybende oplevelse.