Dyst imod de rivaliserende kroer om at få kunder, udvide og indrette, for at blive den bedste kro i dette drilske spil om middelalderligt iværksætteri!

  • Varighed: 60 min

  • Antal spillere: 3-5

  • Sprog: Engelsk

  • Digital platform: Spillet kan ikke spilles digitalt.

Foromtale

Velkommen til handelsbyen Briarbuck, hvor kroerne ivrigt forsøger at lokke de mange rejsende gæster til netop deres kro. Hver af disse kroer kæmper om at blive det næste legendariske seværdighed enhver eventyrer bare bliver nødt til at besøge! Alt er tilladt når det kommer til at lokke kunder til biksen; lige fra at tilbyde hæderlige rabbatter på et ophold, til uetisk markedsføring og sætte dine konkurrenter i dårlig lys, er alle gode metoder at bruge i den hårdnakkede konkurrence i Briarbuck.

Udbyg og opgrader din kro med nye luksuriøse rum, eller spred rygter om de andre kroer for at reducere chancen for at kunder vælger dem over din kro. Kunden har altid ret, og vil altid vælge det billigste alternativ, så du kan vide dig sikker på at ende i en bydekrig, hvor hver kro kan give deres bedste bud på en klækkelig rabat for at få kunden til at overnatte.

Hver kunde er unik og har forskellige krav de forventer af deres ophold, før de overhovedet overvejer at booke et ophold i din kro. MEN de vil som regel også give nogle eksklusive og fordelagtige evner til din kro under deres ophold. Som spillet forløber, vil din kro blive mere og mere luksuriøs i takt med at din kundebase bliver mere eksklusiv!

Vi håber at du nyder dit ophold her i Kroerne i Briarbuck!

Om designeren

Gameplay og regler – Simon er hjernen bag Taverns of Briarbuck! Simon var tidligere butiksbestyrer i Dragons Lair (nu Faraos Cigarer), og det var her at de første spæde tanker om Taverns of Briarbuck blev til sammen Jeppe. Simon er en troldmand til matematik og har brugt en god del af udviklingen af spillet, på at justere sit statistiske analyse Excel-ark for at sørge for at de fjollede strategier ikke bliver alt for overdrevne.

Om designeren

Visuelle elementer og artwork – Jeppe er kunstneren bag Taverns og Briarbuck! Jeppe mødte Simon under sit job-interview n den Dragons Lair butik Simon var bestyrer for. Her fandt de begge ud af at deres kompetencer matchede godt, og under deres tid sammen i Dragons Lair fandt de på massere af ideer – herunder Taverns of Briarbuck. Jeppes arbejde er kendetegnet ved at kvaliteten af hans tegninger hænger direkte sammen med mængden af kaffe han drikker på en dag.