En sci-fi historie om forholdet mellem forfædre og efterkommere i en fremtid hvor opfindelsen af den digitale grav har ledt til muligheden for det evige liv – så længe efterkommerne betaler for serveren.

Stikord: Forfædredyrkelse – Familie – Ofre

Sandheden om Evigheden (The Truth About Eternity) er et semilive-scenarie om en nær fremtid hvor forfædre bliver opbevaret i digitale grave, og deres efterkommere har ansvaret for deres evige bevarelse.

Spillerne portrætterer forfædrene og deres efterkommere i en koreansk/koreansk amerikansk familie som kæmper med at balancere deres egne behov mod hele familiens behov. De kommer at stå ansigt til ansigt med udfordringerne der kommer med at blive gammel, det uundgåelige dybe tab, og kampen mellem personlig frihed og familieansvar. Scenariet kommer at udforske disse temaer gennem koreansk kulturforståelse, men kræver ingen forkundskaber om koreansk kultur.

Scenariet spilles over fem akter og en epilog. Det bruger gentagne flashbacks og flashforwards som mekanik til at fremhæve hvert familiemedlems ærgelser og skuffelser. Hvert akt repræsenterer forskellige faser af karaktererne som accepterer deres rolle i familien og i deres forhold til hinanden. Spillerne kan forvente en bittersød historie som giver chancen for at udforske familiære forpligtelser og intergenerationelle relationer i et nyt lys.

Om forfatteren:
Clio Yun-su Davis er en koreansk-amerikansk designer og forfatter som arbejder med sorg, asiatisk og asiatisk-amerikanske oplevelser, og eksistentiel frygt. Yun-su Davis designer larps, tabletop, kortbaserede spil og skriver interaktiv fiktion. Deres freeform The Long Drive Back from Busan vandt The Golden Cobra Challenge for Best Game That Incorporates Meaningful, Non-Romantic Relationships i 2017. Dette er Clios første gang på Fastaval.

Om scenariet:
Antal spillere: 5 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 4-5 timer
Aldersgrænse: 15+
Sprog i spillermateriale: Dansk og engelsk
Sprog i scenarietekst: Engelsk
Læsemængden for spillere: 2 sider