I dette dungeon crawl skal en gruppe unge pirater vise deres værd ved at få en skat med tilbage til skibet. Grusomhed kan blive nødvendigt, hvis de skal nå det før tidevandet fanger dem i templet. Men det kan venlighed også.

Antal spillere og spilledere 3-5 spillere og 1 spilleder

Tid 4 timer

Sprog Dansk og engelsk

Aldersgrænse ingen 

Læsemængde 3 sider

  • Fantasy

  • Tidspres

  • Dungeon drama

Foromtale

I det utilgængelige Tidevandets Tempel er der efter sigende et ældgammelt gudebillede af Månegudinden, som besidder mirakuløse kræfter. Disse rygter tiltrækker skruppelløse folk – pirater – ligesom rygterne om Templets fælder og andre farer skræmmer fornuftige folk bort. Kaptajnen på Duehøgen får dog enderne til at mødes – han sender en flok rekrutter ind. Lykkes det for drengene er det fantastisk, og fejler de er det ikke så stort et tab. For drengene er det en kamp for overlevelse, og for at vinde Kaptajnens gunst ved at udmærke sig som den grummeste pirat – begge dele i desperat kapløb mod tidevandet.

Tidevandets Tempel er et drama om fortabte drenge i en fucked up situation, og det er et fascinerende og livsfarligt dungeon crawl. Scenariet bruger D&D 5th edition regler med et lille tillæg om flashbacks, men regelkundskab er ikke nødvendigt. Spilpersonerne er level 2, og der er ingen spellcasters. Stilen er kulørt, beskidt, drabelig og menneskelig.

Om forfatteren

Troels Ken Pedersen er en gammel scenarieforfatter-rotte. Han tror lidenskabeligt på rollespillere som medskabere, og på at dungeons skal være ordentligt håndværk.