Tramuntanaen opsluger dig og kun hvis din sti er ren, kommer du ud på den anden side. Fire fascister er på flugt fra kommunisterne, der efter Francos død har taget magten i Barcelona. Undervejs bliver de fange i den frygtede Tramuntanavind.

Stikord: Skyld – Pyskologisk – Pres

Når Tramuntanavinden er på vej, lukker du vinduerne tæt, barrikaderer dørene og bliver inde. Når Tramuntanavinden rammer, kan du høre det på kirkeklokkerne, for den æder lyden. Når Tramuntanavinden hyler, må du ikke blive fanget af den, for i vinden, der river landet i stykker, mister man forstanden. Hvis Tramuntanavinden tager dig, møder du dig selv, som du virkelig er. For Tramuntanavinden æder og fortærer. Kun kongen i tårnet kan uden frygt kigge på dem, der går på jorden og vente på deres dom.

Vi følger fire fascister der flygter fra Barcelona mod den franske grænse fra kommunisterne. Undervejs bliver de fanget i den frygtede Tramuntanavind og vanviddet som følger med den. Som de fire langsomt mister forstanden i vinden og fortidens synder smelter sammen med virkelighedens flugt mod friheden, må de kæmpe for deres fælles overlevelse. Om de fire bliver opslugt i vinden, knækket af skyldfølelse, eller om de når den franske grænse og lever, er op til spillerne.

Tramuntana er et psykologisk gyserscenarie der arbejder med anger, skyld og fordoms forbrydelser.

Om forfatteren:
Rasmus har efterhånden skrevet en håndfuld at scenarier til Fastaval der har handlet om alt fra 3 Jesus’er, kvindelige koreanske krigsfanger til en japansk familie i en eventyrligrejse mod selvmordet. Fælles for dem alle er hans fascination af mennesker i stressede situationer og hvordan de reagerer.

Om scenariet:
Antal spillere: 4 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 4-5 timer
Aldersgrænse: 18+
Sprog i spillermateriale: Dansk
Sprog i scenarietekst: Dansk
Læsemængden for spillere: 2 sider