Fire fremmede er alle ved at komme sig efter hver deres større operation. Hvad vælger de at dele, men de endnu er i denne sårbare situation, før de skal vende tilbage til verden udenfor med alle dens forventninger om hvad mænd kan og ikke kan tale om.

Stikord: Maskulinitet – sårbarhed – deling

Fire mænd der ikke kender hinanden er indlagt på hospitalet, hvor de er ved at komme sig efter hver sin større operation. Langsomt knytter de bånd og opbygger en gensidig tillid efterhånden som de taler om deres liv og deler deres tanker og følelser. Til slut bliver de udskrevet og vender tilbage til verden udenfor.

Scenariet handler ikke om døden eller tårevædet afsked. Alle kommer sig. Hensigten er i stedet, at spilleren oplever at være en realistisk karakter i en realistisk, men sårbar, situation. En typisk mand der har få muligheder for (og muligvis kun et lille ønske om) at udtrykke sine følelser, men som nu befinder sig i en situation for han har et alibi for at gøre det. Hvad siger han, og hvad lærer han om sig selv? Hvor meget tør han stole på de andre?

Spil dette scenarie hvis du godt kan lide underspillet drama, små afsløringer der leder til store tanker og følelser, og udforskning af maskulinitet. Strukturen er semi-live (som sengeliggende patient), blanding af solo- og gruppescener med enkelte spillederkarakterer.

Om forfatteren:
Mo Holkar er en garvet spiller fra Storbritannien, som debuterede på Fastaval i 2016 med scenariet “Helte”. Han elsker fælles historieskabelse, samt scenarier og larps der opfordrer spillerne til at bruge karakterer, tema, og setting til at udforske sig selv og hvad det vil sige at være menneske.

Om scenariet:
Antal spillere: 4 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 4 timer
Aldersgrænse: 16+
Sprog i spillermateriale: Dansk og engelsk
Sprog i scenarietekst: Dansk og engelsk
Læsemængden for spillere: 1 side