Tør du træde ind i den inderste kreds i magtens cirkel? Kan du slås med ord og er du villig til at satse stort for at vinde alt eller tabe det samme?
TRUMP, et scenarie for vindere, om vindere, og du er en vinder, ikke?

Stikord: Trump – Prisoner’s dillema – intrige og zero sum games

TRUMP er et scenarie om vindere – for vindere – og du er jo en vinder, ikke?

Genren er hårdt politisk intrigescenarie, baseret på virkelighedens, til tider nærmest uvirkelige, hændelser omkring den nuværende præsident i USA.
Alt er en konkurrence, og at vinde er ikke bare det vigtigste i verden, det er det eneste. Fordi, at vinde eller tabe, er forskellen på om man er inde i varmen hos Trump, eller ude i kulden og måske endda på vej mod en lang fængselsdom.

Du kommer til at spille en af Trumps nærmeste rådgivere, i en række kritiske nedslag under Trumps valgkampagne, hans første år i præsidentembedet, og til sidst når Robert Mueller i spidsen for kongressens undersøgelseskommission af Trump når sin ende. Som spillere kommer I til at afgøre Trumps, og dermed også jeres egen, skæbne.

Det bliver en lang og hård tur, hvor I konkurrerer mod hinanden om at holde sig øverst i fødekæden og hvor personlige konflikter, usikre alliancer og Trumps mange overraskelser hele tiden vil bringe jeres karriere, ry og i sidste ende jeres personlige frihed i fare.

Det er IKKE satire. Det er IKKE komedie. Det er TRUMP.

Om forfatteren:
Stefan S. Lægteskov har været en del af Fastaval i snart årtier. Han har spillet, skrevet og været dommer for rollespil i al den tid og hans forfatterskab går fra hård socialrealisme til episk steampunk og fantasy med et twist.
Denne gang dukkede der et scenarie op, da han blev suget ind i det amerikanske realityshow, der er Trump og hans præsidentembede.

Om scenariet: Trump
Antal spillere: 5 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 3-4 timer
Aldersgrænse: 15+
Sprog i spillermateriale: Dansk og engelsk
Sprog i scenarietekst: Engelsk
Læsemængden for spillere: 2 sider