En gruppe gymnasielærere gør klar til skoleårets sidste lærerfest, men i gymnasiets kælder gemmer der sig drikfældige spøgelser, pentagrammer, flagermus, vildfarne elever og en hævngerrig kemilærer.

Antal spillere og spilledere 3-5 spillere + 1 spilleder

Tid 2 timer (ingen pauser)

Sprog Spilles på både dansk og engelsk. Spilledertekst dog kun tilgængelig på dansk.

Aldersgrænse Ingen

Læsemængde 2 sider (karakter + handout)

Online Ja

  • Mysterie

  • Kælderudforskning

  • Komedie

Foromtale

I ”Under et gymnasium i Jylland…” spiller du en gymnasielærer, der sammen med sine kollegaer er blevet lukket inde i gymnasiets kælder. Gennem alverdens kaffecravings, okkulte ritualer, bitre bemærkninger og forsøg på at samarbejde skal gymnasielærerne finde en vildfaren kollega og drikkevarerne til lærernes sommerfest – helst uden at gymnasiet bliver opslugt i intetheden.

”Under et gymnasium i Jylland…” er båret af spillernes karakterspil og opfindsomhed i et point-and-click-adventurespil på rollespilsform, der minder dig om alle de fordomme du har om lærere; De kan ikke slås. Al problemløsning sker ved hjælp af (uendelig) dialog. Alle lærere har valgt deres job, fordi de gerne selv vil bestemme. Ingen af dem fungerer uden en kop kaffe.

Så, hvis du leder efter et nemt tilgængeligt og kort rollespil uden terninger, så er ”Under et gymnasium i Jylland…” dit spil.

Spillertype

Skal kunne lide at gå på opdagelse, improvisere og løse alle opgaver ved hjælp af dialog. Du får ikke en meget kort introtekst til din karakter, så du skal være klar på karakterspil, der trækker på alle dine gamle minder om dine yndlingslærere og dine hadelærere.

Spilledertype

Du er typen, der har overblik og er parat til at gå med på spillernes ideer. Timing og lyst til karakterspil er et must. Det er dig, der sætter stemningen og tempoet i historien undervejs.