Guderne er samlet ved Urds Råd til én af deres utallige diskussioner, og som laverestående træl er det dit højeste ønske at blive én af gudernes personlige trælle efter rådslagningen. Så du må hellere smiske og manipulere alt hvad du har lært, for der er flere om buddet.

  • Varighed: 20 – 30 minutter

  • Antal spillere3-5

  • Sprog: Dansk og Engelsk

Foromtale

Forestil dig, at guderne sidder til rådslagning og støtter op omkring hinandens argumenter. Man får forståeligt nok ikke meget ud af at være enig med sig selv i sidste ende af en diskussion, men hvis man har fået meget støtte fra andre deltagere af diskussionen – så er man ved at have fat i noget.

I løbet af spillet er det derfor din opgave som træl at hjælpe guderne med at samle opbakning omkring deres argumenter, således at for eksempel Odin får en masse støtte fra de andre guder og dermed vinder diskussionen ved spillets slutning. Det er jo godt for Odin, men det er også rigtig godt for den eller de spillere, der har satset en masse på, at han skulle vinde til sidst i spillet.

Spillet er et hurtigt spillet action selection game.

Med action kort manipulerer man gudernes støtte indbyrdes og for hvert kort man spiller viser man også hvilken af guderne man selv støtter mest, da kortene er farvekoordineret efter guderne.

Når spillet afsluttes vil der derfor både være vindere blandt guderne og én vinder blandt spillerne – baseret på, hvilke guder, man har vist mest støtte i løbet af spillet.

Guderne i spillet har et deck hver, og man vælger selv hvorfra man trækker og dermed hvilke guder man kan spille til sin discard pile – kortene i ens discard pile vil i sidste ende repræsentere hvilke guder, man har vist sin støtte.

Om designeren

Emilie har været en del af brætspilsverden siden foråret 2016, hvor hun blev brætspilsguru i den lokale brætspilscafe – på trods af, at hun ingen tidligere erfaring havde med spil. Men brætspil bringer folk sammen og Emilie mødte da også sin nuværende ægtefælle gennem brætspilscaféen, og deres fælles samling på over 100 titler vidner om, at Emilie nu er en del af brætspilsverden.

Emilie har desuden været en del af hovedarrangørteamet på Aarhus Brætspilsfestival anno 2017 og 2018 og har deltaget i Fastaval siden 2018, hvor hun sad med i brætspilsjuryen. Året efter vandt hun Game Rush med Urd’s Råd (som dengang hed Mimers Brønd) – det samme spil som hun nu deltager i brætspilskonkurrencen med.