Alle spillere er hekse, og heksen til højre for dig er din nemesis. Hver runde føjer du en opskrift til din samling. Hver opskrift angiver en måde at omdanne ingredienser til nye og mere magiske ingredienser. Dit mål er simpelt: vær den første heks der rydder sit arbejdsbord for magiske ingredienser eller få din nemesis’ arbejdsbord til at flyde over med flere magiske ingredienser end det er muligt at håndtere.

Whirling Witchcraft er et spil for 2-5 spillere og tager ca. 10-20 minutter. Alle spillets faser udføres simultant af alle spillerne. Undervejs frembringer du ingredienser og sender dem videre til din nemesis. De ingredienser du modtager fra din sidemand bruger du i dine opskrifter som gør at du kan fremstille endnu flere ingredienser. Men hvis du har for mange ingredienser, taber du. Det lyder meget simpelt, men du får brug for fokus og snilde for at ingredienserne jongleres til din fordel.

 Om designeren: Erik Andersson Sundén er far til tre, han er kernefysiker og bor i Uppsala i Sverige. Han elsker at spille brætspil med familie og venner. Han er en altædende brætspiller, der både holder af tørre og af tematunge spil, efter at have spillet rollespil i over 20 år. Erik har ikke besøgt Fastaval før og er spændt på at møde alle spillerne og vise sit spil til et nyt publikum.