Tempoet holdes højt og computerspilstilen gennemsyrer oplevelsen med cutscenes, bossfights og uovertrufne våben, når kommandosoldaterne sættes ind mod nazisterne og deres eksperimenter.

Stikord: Action – Videospil – Run’N’Gun

Nazisterne har overtaget den østlige verden, og USA står alene tilbage til at bekæmpe nazisterne. Nazisterne har dog klargjort en tophemmelig invasionsplan af USA i samarbejde med den frygtede Professor Strangenwulf. For at forpurre nazisternes planer har USA sendt fire toptrænet elitesoldater afsted mod det berygtede Castle Wolfenstein i hjertet af Tyskland, hvor invasionsplanerne eftersigende befinder sig.

I Wolfenstein 1950 spiller man som 4 amerikanske elitesoldater sat sammen i et klassisk team med en leder, en ”gal” videnskabsmand, en hårdkogt soldat og en ung grønskolling. Man kan forvente et actionpacked scenarie med videospilstilen skruet helt op på 10, hvor man blandt andet vil opleve boss
battles, seje våben, og mange flere spilklichéer i dette hæsblæsende action scenarie.

Om forfatteren:
Mikkel Bistrup Andersen er en ung rollespiller fra København. Han har skrevet scenarier i en del år, men Wolfenstein 1950 er hans første Fastaval scenarie. Mikkel elsker actionspil og actionscenarier, men kan sagtens også nyde et godt drama.

Om scenariet:
Antal spillere: 4 spillere og 1 spilleder.
Spilletid: 2 timer
Aldersgrænse: 13+
Sprog i spillermateriale: Dansk
Sprog i scenarietekst: Dansk
Læsemængden for spillere: 2 sider