Game Rush – byg et brætspil

Du får udleveret et allerede udgivet brætspil, og skal mellem onsdag og fredag bruge komponenterne herfra, til at designe dit helt eget brætspil.

Vi starter onsdag med en introduktion af Asger Harding Granderud, med oplægget “Sådan gør man en ide til et brætspil”. Denne snak er i øvrigt åben for alle, og ikke kun dem, der melder sig til Game Rush-konkurrencen.

Asger er en af de få, og en af de eneste i Danmark, der lever af at designe brætspil, og er bla. kendt for kendt for Flamme Rouge, 13 Days: The Cuban Missile Crisis, A Tale of Pirates, Shaky Manor og mange flere (og endnu flere på vej).

Fredag aften skal du præsentere spillet for et dommerpanel – der skal altså ikke skrives spilleregler, andet end i stikordsformat, til at kunne præsentere spillet.

Søndag overrækkes vinderen af konkurrencen Ægget (symbol på et spirende talent), til den store Ottofest. Sammen med prisen, får man også automatisk en adgangsbillet, til at deltage i “den store” brætspilsdesignkonkurrence på Fastaval i 2020 (kun 23 af de 84 indsendte pitches fik en plads til Fastaval 2019)

OBS: Deltagerantallet er begrænset til 12 deltagere (først til mølle). Så meld dig kun til, hvis du realistisk set har både tid og lyst til, at lave spil, imellem alle de andre aktiviteter på Fastaval.

Program

Onsdag kl. 20.00

Indtjekning og udlevering af spil + afsløring af “tema”.

Oplæg fra Asger: “Sådan gør man en idé til et brætspil”

(onsdag til fredag har vi et afsides arbejdslokale med lidt forskellige redskaber, lim, sakse osv. til rådighed og fri afbenyttelse. Man kan komme og gå her, som det passer en)

Fredag kl. 20.00

Spil afleveres/prøvespilles af dommerne/de andre deltagere

Søndag aften

Prisen overrækkes til vinderen til Ottofesten