TRYGHED på Fastaval

Sidder du med en bekymring eller har du oplevet grænseoverskridende adfærd i forbindelse med Fastaval?

Under Fastaval er Tryghedsværterne til stede for at støtte dig, ligesom du altid kan tage fat i vagthavende general. Før og efter Fastaval er du altid velkommen til at kontakte Fastaval på safe@fastaval.dk

Safe@fastaval.dk

Bunkeren tager alle typer henvendelser alvorligt, men det er vigtigt, at du skriver til os. Før kan vi ikke handle på det. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal skrive til os, så gør det. Ingen henvendelser er for små. Vi ved at det nogle gange tager tid, før man har overskud eller lyst til at tage kontakt. Det er helt i orden.

På safe@fastaval.dk tager bunkermedlemmer Marie Oscilowski og Mads Havshøj imod din henvendelse, hvorefter vi indgår en dialog om det videre forløb. Alle henvendelser behandles ens, men beslutningen om eventuel handling tages ud fra det enkelte tilfælde.

Procedure for personhenvendelser

Når du skriver til safe@fastaval.dk vil vi indgå i en dialog med dig om det videre forløb. Vi vil muligvis have spørgsmål eller andet, som vi vil vende med dig. På det næstkommende bunkermøde vil din henvendelse blive behandlet. Når der er truffet en beslutning, vil Marie og Mads kontakte dig med svar.

TRYGHEDSVÆRTER

Hvor safe@fastaval.dk er til henvendelser før og efter Fastaval, er det Tryghedsværterne der primært står for tryghed under Fastaval. Tryghedsværterne og Bunkeren samarbejder om trygheden på Fastaval  for at sikre bedst mulig sammenhæng for dig.

Tryghedsværterne er en gruppe arrangører, som under hele Fastaval er klar til en snak og en kop kaffe, hvis du som deltager skulle få brug for det. Fastaval er et stort sted med mange mennesker og Tryghedsværterne tilbyder et rum, hvor man kan snakke om stort eller småt, alt efter hvad der lige fylder. Tryghedsværterne dømmer ikke, men giver et øre og et mentalt rum til at kunne bearbejde dine oplevelser. Som udgangspunkt er alle samtaler fortrolige, men der er mulighed for at tage fat i andre instanser, hvis I sammen ser værdien i det – altid på dine præmisser.

Under Fastaval kan du kontakte Tryghedsværterne på telefonnummer 29 39 60 94 eller ved at spørge en arrangør nær dig. Der vil også hænge plakater med Tryghedsværterne og kontaktinformation på Fastaval.

#Brugforensnak #Vigiverkaffen