Artemisia

Æstetik og erotik smelter sammen, da tre kvinder indleder et forbudt forhold under udførelsen af et maleri. En fortælling om kunst, undertrykkelse og sanselighed, sat på et engelsk gods i slutningen af 1700-tallet.

Brødrene fra Broløs

Et humørfyldt actionscenarie om tre bondeknolde og deres nystartede private inkassofirma i 90’ernes Jylland, langt væk fra lands lov og ret. Scenariet er en kærlig hyldest til den kultur, der findes på landet - Helt derude hvor kragerne allerede er vendt.

De Udødelige

En poetisk fortælling om fire udødelige der, gennem tre tidsperioder, langsomt forsøger at opklare mysteriet om hvem de er, og hvordan de endelig kan blive dødelige igen.

Den hvide dame fra Trollbjerget

En gruppe helte drager på eventyr for at opdage hvorfor Trollbjerget er fastfrosset i evig sne og kulde. En kærlighedserklæring til terningrul og klassisk D&D tilgængeligt for alle uanset systemkendskab.

Hestepige

Fire unge hestepiger har deres gang på et ridecenter, hvor en mandlig ridelærer begår seksuelle overgreb mod dem. Et interview scenarie om grooming og konsekvenserne ved at stå frem med sin fortælling.

I Troens Skygger

I en nylig erobret grænseby må kongens vasaller efterforske det forsvundne Sankt Aunarius’ relikvieskrin. Et Cthulhu-lignende horror-scenarie indhyllet i en tåge af mystik og uvished, sat i den mørkeste middelalder.

Kærlighedsbreve mellem en nonne og en ridder

En fortælling om forbudt kærlighed sat i Kong Arthurs tid. Der er store følelser i spil, når to elskende må vælge mellem deres idealer eller deres lykke, alt imens verden brænder omkring dem.

Kollektivet

Gennem et år følger vi fem venners liv i kollektivet. Et hverdagsdrama om venskab, fællesspisning, skænderier, fester, kærlighed, eksamenslæsning og alt hvad der ellers hører til når unge mennesker bor sammen.

Kvæst!

Krigeren, magikeren, tyven og præsten har ført an i udryddelsen af orkerne. Nu sidder de på slottet med skatten. Hvorfor er de ikke lykkelige? En fantasy-pastiche om hvem man er, når questen er forbi.

Kvinden, der gik i tusind stykker

De fire personer, der bor i Pils hoved, skaber et kaotisk liv for datteren Emma. Nu er de nødt til at komme overens med hinanden og deres egne dæmoner, for Emma er i fare.

LoveSoks

Fem sokkerdukker kæmper om at vinde realityprogrammet LoveSoks i dette ensemblescenarie, med fjollede stemmer og knive i ryggen på live tv. Må den bedste sok vinde…

Midtlivs Blues 2: Sære Søstre

Når en heks fylder fyrre år, bliver hendes næse pludselig lang og kroget, og får mindst én vorte. Scenariet følger to hekse-søstres vej mod de fyrre og den uundgåelige næse.

Mindernes slagmark

Et ritual fanger fire kunstmagikere i deres fælles minder og tvinger dem til at gennemleve deres komplicerede fortid fyldt med kærlighed og svigt for til sidst at måtte udkæmpe en smuk og smertelig kamp til døden.

Når vi vågner igen

I det kolde ydre rum begynder en lampe at blinke… Opvågnings-sekvensen er startet… Ombord på industri-hauleren, FMS Bison, vågner 5 sjæle op til deres værste mareridt. Hvem kan holde fatningen og overleve?

Og Æslet så Englen

Da musikeren Nick Cave fordyber sig i sin dystre og groteske fortælling om en religiøs by i USA, udviskes grænsen mellem virkelighed og fiktion. Påvirket af mani, depression og stoffer skriver han en historie i samarbejde med aspekter af sig selv.

Onanipatruljen

I 1950’ernes København bliver fire betjente hvervet ind i sædelighedspolitiet, de får til opgave at indfange de homoseksuelle mænd i nattelivet. Det er en historisk dramafortælling der kan virke absurd, om at fortabe sig i et forbudt miljø og de konsekvenser ens handlinger kan have for hele mennesker.

Overgæret

Fire mænd i en midtlivskrise, sætter ud på en rejse for at genetablere det lokalbryggeri, de frekventerede som unge. En små-absurd komedie om at løse sine personlige problemer med ølbrygning.

Prognose: Ragnarok

I et fjernt solsystem, i en fjern fremtid bygger despoten O-Tan en prognosemaskine, der fortæller ham at Ragnarok ikke afværges. Et genfortælling af Vølvens Spådom, sat i en episk 80’er heavy metal setting.

Sagnet om Vaulunds hævn

I en mytisk jernalder har kong Nidudur tilfangetaget og lemlæstet mestersmeden Vaulund. Som hævn smeder Vaulund en række magiske genstande, der hver især tilfører mere og mere forfald til Nidudurs hus og slægt.

Saxos Bog

Da den aldrende Saxo og biskoppen Anders Sunesen indleder et stormfuldt forhold, finder de enten forløsning eller fortabelse i hinandens arme. En kærlighedshistorie, rammesat af Saxos arbejde med Danmarkskrøniken.

Schmiss

1914. Fire novicer i et tysk studenterbroderskab får ansvaret for et mystisk væsen, da resten af broderskabets medlemmer kaldes i krig. I takt med at væsnet vokser, bliver undertrykte følelser, ære og duelsabler sat mere og mere på spidsen.

Sjælestenen

Midt i Pangaea er en hulesal, hvori der står en forunderlig sten - Sjælestenen. De, der rører ved den, får en sjæl og får et mæle. Løve, Ugle og Slange har alle rørt ved den, og nu diskuterer de, hvem der ellers skal begaves med en sjæl.

Strisser!

En kaotisk nat i 90’ernes København skal fire erfarne politifolk stoppe en stor narkohandel. Hvor langt vil de gå, for at nå deres mål? Og har de samme mål? Et voldsomt, underholdende, og højspændt actiondrama.

The Road to Babel

Dybt inde i Appalachernes bjerge søger en navnløs hovedperson efter sit tabte sind i denne GM-løse folk horror-oplevelse. Gennem historiefortælling og kodeløsning dukker skræmmende minder og ubesvarede spørgsmål op, mens han forsøger at finde hjem.

Theogenesis

En episk sci-fi fortælling om gigantiske virtuelle bevidstheder der udvikler sig parallelt med menneskeheden over århundreder. Men, selv med nærmest uendelig magt og intelligens, er det ikke alle verdens problemer der kan løses.

Under Orions Bælte

Anders er kørt fast i ægtesengen, men får hjælp fra sagnhelten Orion, hvis råd dog bestemt ikke er up-to-date. Det hele bliver værre, da den gamle liderbuk fatter interesse i Anders’ kone. Spørgsmålet er nu, om de kan genfinde gnisten.

Vidnerne

Fire replikanter og deres menneske-politiagent forsøger at skabe et neonlys af håb i megabyens mørke. Ved at downloade og dermed overtage vidneminder, kan de måske bygge en sag op mod den urørlige yakuzamafia.