Fastaval Junior

Torsdag d. 29. marts fra kl. 10-15 kan dit barn for alvor lege med på Fastaval.

Vi arrangerer to korte spilblokke for de yngste fra 6 til 14 år med både brætspil og bordrollespil. Ungerne får deres eget armbånd, de får frokost og en fed oplevelse – og du kan hvile ørerne i nogle timer. Holdene er på max 4 børn, og alle hold og aktiviteter ledes af en voksen. Rollespillene er skræddersyet til de forskellige aldersgrupper af garvede Fastaval-folk, og vi har noget for enhver smag på programmet. Vi opdeler deltagerne, så de kommer på hold med jævnaldrende, og alle børn får deres program tilsendt inden Fastaval, så de er trygge ved, hvad der skal foregå.

Mens spilblokkene kører, skal barnet have en ansvarlig voksen til stede på Fastaval, som vi kan tilkalde via SMS – derudover har voksne ikke adgang til arrangementet. Barnet skal altså turde være sammen med os uden mor og far. Derfor er det også far eller mors kontaktoplysninger, der skal vedlægges tilmeldingen.

Fastaval Junior er frem for alt en sjov dag, og de fleste børn tager hjem med meget store smil. De har grinet, leget, gyst, mødt nye venner (der minder om dem selv), og de har mødt voksne, der taler til dem i øjenhøjde. Derfor er dagen også uhyggelig populær, og vi har været nødt til at lave et deltagerloft på 46 børn. Du skal med andre ord melde dit barn hurtigt til, når tilmeldingen åbner hvis du vil være sikker på en plads. Pga. det begrænsede deltagerantal kan vi desværre kun tilbyde Fastaval junior til dansktalende børn.

Bag Fastaval Junior står Mette Finderup og Maya Krone, der begge er fuldblodsnørder, der har været på Fastaval i mange år, både som deltagere, arrangører og som scenarieforfattere. De har stået for Fastaval Junior alle de fire år, vi har tilbudt konceptet.

Det praktiske:

Fastaval Junior kører torsdag d. 29.  fra kl. 10 til 15 og består af 2 spilperioder på 2 timer og en frokostpause.  Alle deltagere er garanteret aktiviteter i begge spilperioder.

Med i prisen (på 170 kr. + 15 kr. billetgebyr) er:

  • Indgang til Fastaval
  • Spildeltagelse i Junior
  • T-shirt
  • Frokost (pizza og saft)

Når vi nærmer os Fastaval, modtager forældrene et infobrev samt program, så børnene ved, hvad de skal spille på dagen.