Fastavals salgssteder

Fastaval har en række salgssteder, hvor du kan købe dig til en ekstra sød Fastavaloplevelse. Alle områderne er drevet af frivillige med hjælp fra GDS’er. Herunder får du et overblik over de forskellige salgssteder på Fastaval:

 
 

Ottos Kaffekro er stedet, hvor Fastavals deltagere i rolige omgivelser kan finde bløde møbler, et godt brætspil og en god kop kaffe. I kaffekroen finder du også Brætspilscaféen, som hver Fastaval stiller hundredvis af brætspil til rådighed for deltagerne og kyndige paptendere, som guider dig ind i brætspillenes verden. Bag disken står bartendere klar til at servere kaffe, te, varm kakao og spiselige lækkerier. Ottos Kaffekro er et frirum med højt til loftet og afslapning i fokus.

Du finder Ottos Kaffekro på Mariagerfjord gymnasium.

Åbningstider:
Info kommer løbende

Indhold kommer snarest muligt

I Kiosken på Fastaval kan du købe det mest basale til en rollespillers overlevelse. Kiosken tilbyder hver dag et udvalg af spiselige sager som slik, chips, sodavand og frisk frugt. Derudover kan deltagerne også købe en række praktiske ting, såsom ørepropper. Kiosken er primært kendt for sine toasts, som har holdt mangt en con-gænger kørende gennem tiden.

Ønsker du at hjælpe til i kiosken, kan du vælge at bruge din GDS-tjans her.

Du finder kiosken på Mariagerfjord gymnasium.

Åbningstider:
Info kommer løbende

Fastavals bar er stedet, hvor du kan mødes med nye og gamle venner, når rollespillet er færdigt, brætspillet er spillet og natten stadig er ung. Her serveres kolde fadøl, diverse sjusser og shots til deltagere over 18 år. Det er fastavalarrangører, som står både bag baren, og den er næsten lige så gammel som selve vallen. Stemningen i baren er uformel, og her er både plads til snak og danseben.

Du finder baren på Hobro Idrætscenter.

Åbningstider:
Info kommer løbende

Oasen er Fastavals vandingshul, hvor du i dæmpede og stemningsfulde omgivelser kan slænge dig og få en pause fra alting. Oasen serverer et udvalg af cocktails (med og uden alkohol), specialøl, champagne, samt lækre snacks og andre skønne sager. I Oasen kan deltagerne både opleve bordservering, øl i glas, høflighed og uventet samtale. Oasen danner ramme for Fastavals lidt skæve indslag som quizzer, diverse receptioner, paneldebatter, tematro dj-sets og andre lidt gakkede events.

Ønsker du at hjælpe til i Oasen, kan du vælge at bruge din GDS-tjans her.

Du finder Oasen på Hobro Idrætscenter.

Åbningstider:
Info kommer løbende