Vil du have en måde at spille, der tilbyder lige vilkår for alle og lader dig spille med nye kort hver turnering? Så er draft lige noget for dig. 

I modsætning til konstruerede formater, hvor man ankommer med et omhyggeligt konstrueret deck så giver draft og andre limited formatet dig mulighed for at bygge et deck med de nye kort hver gang.

Ved starten af draft, åbner hver spiller en booster pakken og tager et enkelt kort. (Vis ikke de andre spillere, hvad du vælger!) Så giver man resten af kortene til spilleren på ens venstre side, og du modtager en pakke fra den anden side, hver spiller tager derefter kort fra boosterne og sender videre indtil de er tomme.

Så åbner hver spiller en anden pakke og gør det samme, men denne gang, giver man pakken til højre. Efter alle disse kort er delt ud, gør du det samme med den tredje pakke, der igen passeres til venstre.

Med de kort du har til slut bygger du et deck på minimum 40 kort, her må du tilføre basiclande, og de 40 kort spiller du så turneringen med.

Du må gerne ændre dit deck undervejs så længe du kun bruger kort fra draften.

Tidspunkt: Torsdag: kl. 11-16

Hvor: Kommer senere…

Antal deltagere: Minimum 6

Sprog: Dansk/Engelsk

Pris: 140kr

Krav for deltagelse: Alle er velkomne