Dag for dag kommer Fastaval nærmere og dermed muligheden for at give ens gamle nørd-skatte videre til et nyt og kærlig hjem og få lækre ting med hjem, som du har ledt efter i lang tid.

Re-Allocation vender tilbage efter corona og vi kan ikke vente med hjælpe jer med at få nørderierne fra de støvede hylder til at få et nyt og interessant liv, hvor de vil blive værdsat og spillet!

Vi har allesammen ting stående på hylderne, i skuffen og i skabet som vi ikke bruger længere. Men at sælge det er jo besværligt og at smide det ud er jo decideret helligbrøde. 

Vi har løsningen, Fastaval Re-Allocation! Re-Allocation består i at deltagerne giver deres gamle nørdskatte væk og vi så har en lodtrækning, hvor man skiftes til at tage noget. Dermed vinder alle! Du får bedre plads og andre får spil og nørdskatte som gør dem glade. 

Spændingen bliver efterhånden ulidelig og vi glæder os lige så meget som dig! Derfor vil vi gerne komme med en reminder om ikke at glemme at pakke ting som I alligevel ikke bruger længere og som vil kunne glæde andre. Det er ikke påkrævet at give noget væk for at deltage i Re-Allocation.

Tidspunkt: Lørdag: 15.30-16.30

Hvor: TBA

Antal deltagere: 5/100

Sprog: Dansk/Engelsk

Pris: Gratis

Krav for deltagelse: Alle er velkomne