af René Toft

Fem sokkerdukker kæmper om at vinde realityprogrammet LoveSoks i dette ensemblescenarie, med fjollede stemmer og knive i ryggen på live tv. Må den bedste sok vinde…

Foromtale

Spillere: 5

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 2 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: 2 sider

”Hvis Soko også vælger kærligheden, så kan I sammen dele 100.000. Vælger han penge, beholder han hele puljen selv.” Værten kigger alvorligt ind i kameraet og så på Soko. ”Hvad er dit endelige svar?”

Soko smiler og vipper med sine solbriller. ”Moneys, sæføli.”

I Soktopia er reality TV bare the shit. Gift ved første sok, Kongerne af Sokkelyst, Too Sok Too Sandal, SokStars og Dagens Sok trækker seerne til som aldrig før, men der er et program der svæver over dem alle. LoveSoks. Her skal unge smukke sokker snave, knalde, drikke sig i hegnet og stikke hinanden i anklen, mens de snakker om loyalitet og ægte kærlighed. For det er pisse godt TV.

LoveSoks er et novelle-scenarie om fem sokkerdukkers kamp for at vinde det super populære realityprogram LoveSoks, en røvfuld penge, den store kærlighed, eller i sjældne tilfælde begge dele. Scenariet er en venlig dissekering af en fortærsket TV genre med brug af overgearede sokkedukker. Det bliver forhåbentlig lige så dumt som det lyder.

Spillere: 5

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 2 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: 2 sider

Spillertype:

Du er ikke bange for at have det sjovt, også selvom det bliver rigtig dumt. Du skal være glad for at spille karikerede karakterer og kaste dig ud i TV troper og sokkepuns. Og du skal kunne holde et straight face, når du snakker om værdighed to sekunder efter du har smidt din nye bedste ven under bussen.

 

Spilledertype:

Som spilleder skal du være vært og producer for realityprogrammet LoveSoks. Værten har den direkte kontakt med deltagerne, og som producer klipper du scener og spørger i retrospektiv voice over undervejs deltagerne om hvad de egentlig synes om den situation de er havnet i.